Îl mai ții minte pe puștiul din videoclipul Freestyler? Cum arată acum și cu ce se ocupă Marlo Snellman

Îl mai ții minte pe puștiul din videoclipul Freestyler? Cum arată acum și cu ce se ocupă Marlo Snellman
Citeste mai mult despre: Marlo Snellman, Bomfunk MC's, freestyler,
Data publicarii: 20 Iulie 2021
Data actualizare: 14 Noiembrie 2021
Au trecut aproape 22 de ani de când trupa Bomfunk MC´ a lansat piesa Freestyler, care a cucerit la vremea respectivă topurile muzicale din aproape toată lumea. Dar pe puștiul cu dreaduri din videoclip îl mai știi? Iată cu ce se ocupă astăzi.

În octombrie 1999, Bomfunk MC´ lansau Freestyler, o melodie care a avut un succes răsunător. Însă nu doar piesa i-a cucerit pe oameni, ci și videoclipul unde protagonist era un puști de 15 ani, care putea controla totul cu ajutorul unui mp3 player. 

Puștiul, care acum este trecut de 35 de ani, se numește Marlo Snellman. Pe vremea aceea era model finlandez, dar, ulterior, acesta a ales altă carieră.

După succesul pe care l-a avut datorită în apariției în Freestyler, Snellman a încercat să-și construiască o carieră în muzică, lansând chiar propriul single intitulat „Dust” și a continuat să lucreze ca producător pentru propriile sale proiecte precum „Hipsters” și „Okta”. 

Acum, Marlo Snellman a ieșit total din industria muzicală, s-a mutat în Franța și este…bucătar. Pe lângă gătit, pasiunile sale includ pescuitul, călătoria, potrivit fotografiilor pe care le împărtășește pe rețele sociale. Deși nu este foarte active pe rețelele sociale și fotografiile cu el sunt foarte puține, este vizibil că acesta este foarte schimbat și de nerecunoscut. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!