Il trata diferit pentru ca nu era fiul sau natural. Ce se intampla insa cand intervin alte persoane din restaurant

Il trata diferit pentru ca nu era fiul sau natural. Ce se intampla insa cand intervin alte persoane din restaurant
Data: 17 Martie 2016
Copiii au nevoie inca de mici sa simta ca sunt apreciati si respectati, atat de catre cei de varsta lor cat si de catre adulti. Iar in momentul in care un copil a trecut deja prin experiente neplacute, este cu atat mai necesar ca el sa se simta dorit.

In videoclipul de mai jos, femeia se afla la restaurant cu doi copii, o fetita si un baietel, insa doar cea mica este copilul sau natural. Baiatul se afla in ingrijirea ei pe o perioada determinata, lucru care pare sa o faca pe mama sa aiba un comportament radical diferit fata de cei doi copii.

Mai mult de atat, femeia chiar ii spune pustiului ca nu poate comanda orice isi doreste de mancare, pentru ca nu primeste suficienti bani pentru ingrijirea lui, in timp ce fetitei ii este permis orice, datorita legaturii biologice dintre ele.

Desi in restaurant se afla si alte persoane, reactiile sunt impartite, unii dintre cei aflati acolo aleg sa stea departe de acest caz, in timp ce cateva persoane sunt pe punctul de a chema politia.

Intreaga scena este un experiment social al celor de la "What Would You Do?", iar videoclipul a adunat peste 1 700 000 de vizualizari.

Tu ce ai face intr-o situatie asemanatoare? Consideri ca trebuie sa intervii?
 

 


 

FULLSCREEN
Ce reactie au avut oamenii din restaurant cand au auzit cum se poarta femeia cu cei doi copii
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies