Ileana Lazariuc, poză rară pe Instagram. Fanii, impresionați de frumusețea ei

Ileana Lazariuc, poză rară pe Instagram. Fanii, impresionați de frumusețea ei
Citeste mai mult despre: Ileana Lazariuc,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 27 Decembrie 2021
Data actualizare: 27 Decembrie 2021
Se spune despre ea că este una dintre cele mai frumoase femei din România. Ileana Lazariuc însă s-a retras din peisajul monden, iar fanii au ocazia să o vadă din ce în ce mai rar.

Fosta cântăreață postează rar imagini pe Instagram, așa că admiratorii au fost cu adevărat surprinși când au văzut-o din nou pe rețelele de socializare. Ileana a pus o imagine în ziua de Crăciun, pentru a le ura Sărbători fericite fanilor și prietenilor ei. “Crăciun fericit tuturor și sperăm să avem un an mai bun”.

Mamă a doi băieți, Ileana Lazariuc este o persoană extrem de discretă, care își tine viața personală departe de tabloide. După despărțirea de Ion Ion Tiriac, aceasta s-a retras din lumina reflectoarelor și a evitat evenimentele mondene. A rămas în continuare bună prietenă cu fosta sa colegă de trupă, Lili Sandu, cu care se întâlnește din când în când.

Îmbrăcată într-o bluza roșie, cu un machiaj discret, Ileana Lazariuc dovedește că a rămas una dintre cele mai frumoase femei din România. De curând, mama ei, Anastasia Lazariuc, a dat câteva detalii despre viața fiicei sale, în emisiunea lui Catalin Măruță. “„Ileana e foarte bine, își crește băieții. Cel mare face 14 ani. Ce repede trece timpul! Celălalt o să facă 13. Sunt mari, sunt înalți, mă uit de jos în sus la ei.

Copiii sunt cei mai frumoși pentru părinții lor. Ileana este mămoasă, își acordă toată atenția creșterii băieților, mă încântă acest lucru”, a spus Anastasia.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!