Ilie Năstase, mesaj surprinzător pentru Ioana Năstase după împăcare

Ilie Năstase, mesaj surprinzător pentru Ioana Năstase după împăcare
Citeste mai mult despre: Ilie Nastase, Ioana Nastase, mesaj,
Data publicarii: 29 Iunie 2021
Data actualizare: 29 Iunie 2021
După ce luni la rând au anunțat un inevitabil divorț, Ilie Năstase și soția lui, Ioana, par să se înțeleagă mai bine ca niciodată.
Acum însă. fostul jucător de tenis a reușit să uimească pe toată lumea, după ce i-a adresat Ioanei un comentariu, pe rețelele de socializare, pe care unii l-ar putea considera prea îndrăzneț.Concret, Ioana a postat o fotografie , iar Ilie a scris:

„Ce sâni frumoși are bunicuța."


 


Ilie Năstase s-a străduit luni de zile să o recucerească pe Ioana și se pare că a reușit.

 
„Am renunțat la divorț. Mi-am retras cererea săptămâna trecută. În aceste trei luni, Ilie mi-a demonstrat că nu trebuie să divorțez. Pentru Ilie a fost o mare surpriză când i-am spus decizia mea. Vă mai spun că am făcut-o pentru că acest om are nevoie de mine, de ajutorul meu. Este la vârsta la care are nevoie de ajutor și din păcate nu are pe nimeni în preajma lui care sa i-l ofere. Prietenii îți sunt aproape când ți-e bine sau la distracții, însă nimeni nu-l întreabă dacă are nevoie de un doctor sau dacă a mâncat ceva”,  a declarat Ioana Năstase pentru Click.ro.
 
Pe VOYO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA ÎNTREBAREA MESEI ROTUNDE:
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies