Ilinca Vandici, paruita accidental de amantele manelistului Nicolae Guta: VIDEO

Ilinca Vandici, paruita accidental de amantele manelistului Nicolae Guta: VIDEO
Citeste mai mult despre: Ilinca Vandici, Nicolae Guta,
Data: 24 Ianuarie 2013
Aseara, la Cancan TV, cele doua iubite ale manelistului Nicolae Guta s-au luat la bataie in direct, iar Ilianca Vandici a avut ghinionul sa se afle intre ele.

Narcisa si Daniela, cele doua femei ale lui Nicolae Guta, s-au luat la bataie in platoul emisiunii Cancan TV, difuzata la AcasaTV, de luni pana joi, de la ora 22.

Nicolae Guta si Narcisa au fost invitati la emisiunea Cancan TV, unde au disputat pe viata si pe moarte soarta relatiei lor. Situatia a degenerat, insa, atunci cand in platou a intrat si fosta amanta a manelistului, tanara Dana.

"Intr-o relatie, daca nu e putina cearta, nu e ok. Ai nevoie de 'action', de actiune. Pe nimeni nu poti sa fii sigur in dragoste. Noi, barbatii, trebuie sa fim stimulati cu multa dragoste. Ca relatia sa mearga bine si potrivirea sexuala la fel, e nevoie de multa pasiune. De ce caut in alta parte? Nu stiti ca ce e din furat e intotdeauna mai bun", a incercat Nicolae Guta sa calmeze spiritele.

Narcisa, iubita oficiala a manelistului, cu care cantaretul are si un copil, a declarat ca l-a iertat pe Guta, fiindca nu e prima oara cand o insala.

"Narcisa il iarta pe Guta si daca o insala cu Madonna, e topita dupa el. O femeie care spune ca e femeie... ea e traverstit, nu eu! Toata e taiata pe maini. Zici ca e un travestit. E o femeie fara caracter, o femeie joasa", a lansat Daniela atacul.

"Eu nu vreau sa ma cobor la nivelul ei. Nu ma intereseaza traseistele! Eu sunt fericita cu Alberto si cu Guta", a raspuns Narcisa.

Adrian Artene si Ilinca Vandici au intervenit pentru a le linisti pe cele doua protagoniste ale scandalului, iar frumoasa prezentatoare a fost victima colaterala in acest conflict.

Scandalul s-a lasat si cu injuraturi ca la usa cortului, spre amuzamentul lui Nicolae Guta, care a ras chiar si in momentul in care Daniela si Narcisa au inceput sa-si imparta palme si picioare chiar in platoul emisiunii Cancan TV.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO