Imagine rară cu familia lui Smiley: artistul, alături de mama, tatăl și fratele său. Vezi cu cine seamănă cel mai tare

Imagine rară cu familia lui Smiley: artistul, alături de mama, tatăl și fratele său. Vezi cu cine seamănă cel mai tare
Autor: Redactia
Data publicarii: 29 Iulie 2019
Data actualizare: 29 Iulie 2019
Au trecut mai bine de 15 ani de când Smiley face show în industria muzicală din România. Ne-a incantat alaturi de trupa Simplu, iar apoi a scos hit după hit în cariera solo. Acum îndrumă tinere talente ca antrenor la Vocea României.

Ni se pare că îl știm de o viață, dar a împlinit de abia 36 de ani. Artistul a sărbătorit alături de familie, ocazie cu care a postat o imagine deosebită pe pagina sa de Facebook. Smiley s-a pozat alături de părinții sai și de fratele mai mic, Filip. Cu cine seamănă cel mai mult cântărețul? Cred că este evident: cu fratele sau :) 

Filip lucrează la Hahaha Production împreună cu artistul. Este manager al casei de producție, însă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor  și se bucură de o viață liniștită, alături de cei dragi.

Pe numele său real  Andrei Tiberiu Maria, Smiley s-a născut pe 27 iulie 1983, în Pitești. Simpaticul antrenor de la Vocea României își dorea încă de mic să devină vedetă, iar visul său a devenit realitate. În prezent, cântărețul se număra printre cei mai apreciați artiști din industria muzicala autohtonă. 

Smiley se pregătește intens pentru un nou sezon de Vocea României. 

“La Vocea sunt implicat cu totul, sunt responsabil de fiecare moment, de fiecare concurent care întră la mine în echipă, mă lupt pentru fiecare dintre ei. E cu totul alt rol, e cu totul alceva. Îmi place foarte mult ceea ce fac la Vocea României, pentru că asta fac tot timpul. Cu asta  mă ocup de mai bine de 20 de ani. Cu asta am început, de fapt. Adică, eu mai întâi am făcut muzică pentru alți oameni. Și asta fac și acum, mă ocup de artiști, îi descopăr, îi ajut să ajungă unde își doresc. Din când în când, mai scot și eu o piesă (râde)”, spunea Smiley Într-un interviu pentru protv.ro.

“Sezonul ăsta e un pic mai obraznic. E cu un pic mai mult testosteron, pentru că suntem mai mulți bărbați. S-ar putea să iasă cu mai multe scântei, tot din cauză că suntem mai mulți bărbați, dar vă fi foarte fun. Cu siguranță vă fi fun, eu m-am distrat din prima zi”, mai spunea Smiley.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies