Imagine rară cu Violeta, fiica Andreei Marin, apreciată pe rețelele de socializare de mii de fani

Imagine rară cu Violeta, fiica Andreei Marin, apreciată pe rețelele de socializare de mii de fani
Citeste mai mult despre: Violeta, Andreea Marin, fotografii, vedete,
Data publicarii: 24 Ianuarie 2022
Data actualizare: 24 Ianuarie 2022
Andreea Marin a postat recent pe rețelele de socializare o fotografie cu superba ei fiică, Violeta. Imaginea o înfățișează pe adolescentă în uniforma liceului intituției de învățământ pe care o frecventează. Cel mai mult, Violeta a atras atenția cu ochii ei albaștri.

La doar 14 ani, Violeta se bucură deja de notorietatea și aprecierea multor fani. Recent, Andreea Marin a postat pe Facebook și Instagram o fotografie cu adolescenta, iar mesajul de-a dreptul adorabil “Chipul fericirii pentru mine. Violeta” a reuști să strângă în doar câteva minute de la publicare sute de aprecieri. Nici comentariile nu au fost mai prejos: “Felicitări mamei care a dat viață și a crescut această minunată tânără! Chipul ei este de o frumusețe răvășitoare! Să fie sănătoasă și fericită! A meritat tot zbuciumul domniei voastre, cu viața!

Cât e de frumoasă. Fericirea are chipul ei”. “Superbă ca mama ei!

Ce scumpă e Violeta. Are buzele lui Ștefan, parcă părul tău. Dar ochii de unde i-a moștenit? Bunica? Să fie sănătoasă și să te bucuri mereu de ea”, vedeta confirmând că “ochii îi are de la bunica”.

Vedeta i-a făcut Violetei deja intrarea în lumea mondenă după ce anul trecut, în toamnă, tânăra a participat la lansarea unei colecții de bijuterii. Aici, publicul a putut să o cunoască și să o admire din toate punctele de vedere. Dincolo de frumusețea ei răpitoare, adolescenta i-a surprins pe toți cu prezență ei de spirit, răspunzând cu dezinvoltură și naturalețe tuturor întrebărilor pe care le-a primit din partea ziariștilor.

Andreea Marin nu ratează nicio ocazie de a-și lăuda fiica. Frumusețea a primit-o de la ambii părinți, însă charisma e clar a tatălui, Ștefan Bănică Jr., Violeta fiind o adolescentă cu mult umor.

Citește și: Andreea Marin: "Îmi mai doresc un copil! Și ce dacă am 47 de ani?

Când nu este alături de mama sa, Violeta se afișează pe rețelele de socializare cu fratele. Recent ea s-a fotografiat cu Radu Bănică la deschiderea primei lui afaceri, o cafenea cochetă aflată în centrul Capitalei.

Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-au împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, la un brunch și de ce nu, un pahar de prosseco", scria atunci Radu Ștefan Bănica pe pagina de Instagram. 

În curând, mai exact pe 7 februarie, Radu Ștefan Bănică va împlini 20 de ani. Tânărul se bucură deja de un palmares de invidiat, jucând în cadrul unui număr impresionant de spectacole de teatru.

Radu Ștefan Bănică se mai poate lăuda cu participarea la numeroase emisiuni televizate și concerte susținute alături de tatăl său. În paralel, Radu mai câștigă și din asocierile de imagine cu mai multe branduri apreciate din industria de fashion și nu numai.

În doar o jumătate de zi, postarea Violetei a strâns pe Facebook peste 67 de mii de likeuri și peste o mie de comentarii de apreciere. Pagina oficială a Andreei Marin are în acest moment aproape două milioane de fani.

Foto: Andreea Marin Official/Facebook

Vezi și:

Andra, secvențe amuzante de la preselecțiile Românii au talent! Noul sezon începe în 4 februarie

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!