Imaginea care a stârnit controverse. Ce a postat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare

Imaginea care a stârnit controverse. Ce a postat Bianca Drăgușanu pe rețelele de socializare
Data: 09 Aprilie 2020
Bianca Dragușanu reușește să atragă atenția cu majoritatea postărilor pe care le face pe rețelele de socializare.

Bianca Dragușanu reușește să atragă atenția cu majoritatea postărilor pe care le face pe rețelele de socializare. Așa s-a întâmplat și cu una dintre fotografiile publicate pe Instagram.

Îmbrăcată într-un top cu imprimeu floral și o pereche de pantaloni mulați, vedeta a aprins imaginația fanilor, nu puțini fiind cei care și-au pus întrebarea dacă nu cumva a apelat la chirurgia estetică pentru a îmbunătăți aspectul posteriorului. 

”Barbie, dar la fund ai silicoane sau de la antrenament?” este unul din cele câteva comentarii lăsate de admiratorii vedetei despre felul în care arată în această fotografie. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never get bored ???? Only good vibes #blessed #happy #loved #goodvibes #spring #???? #???????? #???? #love

A post shared by Bianca Dragusanu ???? (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu a declarat, în platoul emisiunii Vorbește lumea, că a fost complexată de corpul ei, în care a investit în mod conștient cu scopul a scăpă de complexe și de a câștiga bani.

”Când tu simți că ai un complex și crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea și în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a spus Bianca.
 

Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 3: Dupa ce a apărut la braţ cu un alt bărbat, unii români i-au dorit moartea

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO