Imaginea cu care Rosie Huntington-Whiteley demonstrează cât de bine arăta încă din adolescență

Imaginea cu care Rosie Huntington-Whiteley demonstrează cât de bine arăta încă din adolescență
foto: Getty Images
Data publicarii: 21 Mai 2020
Data actualizare: 21 Mai 2020
Rosie Huntington-Whitely este unul dintre cele mai cunoscute modele la nivel internațional, cu milioane de fani în întreaga lume.

De-a lungul carierei, Rosie a prezentat pentru majoritatea brand-urilor celebre, fiind și îngeraș Victoria's Secret. În urmă cu câteva zile, modelul de 33 de ani a postat o fotografie pe contul de Instagram, din 2003, de când avea 16 ani. 

”Primele imagini polaroid pe care le-am făcut la Londra, în 2003, la prima agenție cu care am lucrat. Îmi stârnește amintiri plăcute”, a scris logodnica lui Jason Statham.

Rosie Huntington-Whitely a semnat cu cei de la Model Management la 16 ani. La scurt timp a apărut în Teen Vogue, iar la defilări a debutat un an mai târziu, alături de Naomi Campbell.

Britanica a cochetat și cu actoria, iar în 2011 a apărut în Transformers: Dark Side of the Moon, împreună cu Shia LaBeouf. 

Rosie Huntington-Whitely are o relație cu Jason Statham din 2010, cei doi logodindu-se șase ani mai târziu. În 2017 au devenit părinții unui băiețel pe nume Jack. 

sursa foto: instagram.com/Rosie Huntington Whiteley

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos. 

Vezi și: Facem Level – episodul 3: Pain află un nou blestem în Minecraft
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies