Imaginea cu care The Rock “a rupt” netul. Ipostaza adorabilă în care a fost surprins cel mai dur bărbat din lume

Imaginea cu care The Rock a rupt netul. Ipostaza adorabilă în care a fost surprins cel mai dur bărbat din lume
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Septembrie 2019
Data actualizare: 23 Septembrie 2019
Arată ca un dur, dar adevărul este că Dwayne Johnson este un soț iubitor și un tată adorabil. Actorul este partenerul de joacă preferat al fiicei sale, Jasmin, și nu refuză nicio ocazie să petreacă timpul cu ea.

The Rock a făcut furori pe rețelele de socializare cu cea mai recentă imagine postată. Actorul, plin de mușchi, “ia ceaiul” cu micuță Jasmin la o măsuță roz, cu ceșcuțe și farfurioare de jucărie. “Tati a pus un pic de tequila în ceai”, a glumit Dwayne Johnson. Imaginea a primit într-o singura zi aproape 7 milioane de like-uri.

Anul acesta The Rock s-a căsătorit cu partenera sa, Lauren Hashian, cu care are o relație din 2007. 

Cuplul avea planificată căsătoria în 2018, însă au amânat-o cu un an în momentul în care au aflat că urmează să fie din nou părinți. The Rock și partenera să au împreună două fetițe: pe Jasmine, în vârstă de trei ani, și pe Tiana, care are numai un an și trei luni. Dwayne Johnson mai are încă o fată, pe Simone, în vârstă de 18 ani, rezultată din prima căsnicie.

Dwayne Johnson (47 de ani) a fost desemnat de revista Forbes cel mai bine plătit actor din lume pentru al doilea an la rând. Anul trecut a avut încasări fabuloase, care au depășit 120 de milioane de dolari. În ultimul an (iulie 2018-iulie 2019), actorul și-a trecut în conturi „doar” 89,4 milioane de dolari, suficiente pentru a-l menține pe primul loc.

Dwayne Johnson a făcut o afacere colosală acceptând să joace în pelicula Jumanji: Next Level, care i-a asigurat un salariu de 23,5 milioane de dolari, scrie Page Six. Este cea mai mare sumă încasată de Johnson pentru un film.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies