Imaginea cu familia Kardashian-West care a înfuriat mămicile. Ce se întâmplă în poză

Imaginea cu familia Kardashian-West care a înfuriat mămicile. Ce se întâmplă în poză
Citeste mai mult despre: Kim Kardashian, Kanye West,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Ianuarie 2020
Data actualizare: 23 Ianuarie 2020
O imagine postată de Kim Kardashian pe Instagram a stârnit revoltă printre mămici. Deși complet inocentă, poza le-a dat motiv de cârcoteală mamelor de pe internet.

În imaginea de pe Instagram Kim Kardashian apare la masă alături de cei patru copii: North, în vârstă de 6 ani, Saint, 4 ani, și cei doi băieței via mamă-surogat Chicago și Psalm, în vârstă de doi ani și 8 luni. 

“Nebunia de dimineață”  - este descrierea imaginii, în care totul pare cât de poate de calm. Bebelușul stă liniștit în suportul său, cocoțat pe masă, Kim și Kanye sunt așezați, iar copiii stau liniștiți în jurul lor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Mămicile au luat foc când au văzut poza și au criticat-o că este “regizată”. “Cine are un fotograf să iți facă poze în timp ce iei micul dejun?”, a comentat o mămică pe pagina de Facebook a E! Entertainment, canalul care difuzează reality show-ul lor. 

Cele mai multe mame s-au legat de faptul că familia Kardashian-West are probabil un bucătar care le pregătește mesele, menajere, dădace -  un staf demn de o familie regală.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

“Eu nu am angajați care să îmi pregătească masa și, ca mamă, cel mai adesea nu stau la masă cu restul. E amuzant dacă e să comparăm cu ce se întâmplă în familiile normale, care nu au bucătari și fotografi care să le facă poze”, a scris cineva.

“Copii curați, pieptănați, mancare pe masă, nimeni nu face nicio criză… Nu, îmi pare rău, eu nu mă identific cu această imagine”, a comentat o mămică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

Au fost însă și persoane care i-au luat apărarea lui Kim, având în vedere că ceea ce au pe masă nu pare făcut tocmai de un chef: fructe, omletă, cereale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies