Imaginea cu Melania Trump care face senzație pe net. Cum a ieșit la … sapă Prima Doamnă a Americii

Imaginea cu Melania Trump care face senzație pe net. Cum a ieșit la hellip; sapă Prima Doamnă a Americii
Citeste mai mult despre: Melania Trump, sapă,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Octombrie 2019
Data actualizare: 09 Octombrie 2019
Melania Trump este o fashionista desăvârșită, însă uneori ținutele sale fancy nu sunt potrivite cu ocazia cu care aceasta le poartă. 

De data asta, Prima Doamnă a Statelor Unite a ieșit “la lopată” într-un palton chic, mulat pe talie, combinat cu pantofi cu toc cui. Desigur,  toată lumea știe că Melania doar s-a pozat cu lopata, nu a trecut efectiv la treabă, însă chiar și așa situația este una amuzantă.

Și lopata folosită de Prima Doamnă este la fel de impecabilă ca ținuta ei -  pare scoasă din țiplă :) Aurie, fară nicio urmă de uzură.

Melania Trump a anunțat astfel începerea lucrărilor de la noul teren de tenis de la Casa Albă.  

Nu este pentru prima oara când soția lui Donald Trump apare așa la sapă. A mai făcut-o și în trecut, într-un outfit la fel de fabulos.

Desi în 95 % din cazuri aparițiile ei sunt fară cusur, criticii țin neapărat să sublinieze momentele în care gafează. Nu au iertat-o nici când a mers în vizită la copiii emigranților despărțiți de părinții lor, când a purtat, în mod total neinspirat, o jacheta cu mesajul “I really don’t care. Do U?”  (Chiar nu îmi pasă. Vouă?)
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies