Imaginea "indecenta" pentru care chiar Facebook si-a cerut scuze. Iluzia optica buclucasa care a facut de ras colosul din social media

Imaginea  indecenta  pentru care chiar Facebook si-a cerut scuze. Iluzia optica buclucasa care a facut de ras colosul din social media
Citeste mai mult despre: Facebook,
Data: 16 Septembrie 2013
Un site din Israel a publicat o imagine ce contine o iluzie optica, pentru a testa "vigilenta" moderatorilor de la Facebook.

In fotografie apare o tanara, care sta sprijinita cu ambele brate de marginea unei cazi si al carei cot stang a fost confundat cu un san dezgolit. Prin urmare, imaginea a fost prompt cenzurata, conform regulilor site-ului de socializare.

Ti-o mai amintesti pe Ruslana, castigatoarea Eurovisionului din 2004? Vezi cum arata acum, la 40 de ani - FOTO

Numai ca fotografia era un test, pentru a vedea cat de minutiosi sunt moderatorii in analiza lor. Dupa ce cazul a aparut in presa, reprezentantii Facebook si-au cerut imediat scuze si au publicat din nou fotografia cu pricina pe pagina unde aparuse initial.

"Vrem sa precizam ca am publicat din nou fotografia. A fost o eroare si ne cerem scuze utilizatorului care a postat-o", au transmis oficialii Facebook, potrivit Gawker.com.

"Moderatorii de la Facebook nu stiu sa faca diferenta intre un cot si un san pervers, murdar si violent", au comentat ironic cei responsabili cu publicarea imaginii, mentionand ca nimeni nu i-a contactat , prin e-mail spre exemplu, ca sa ceara mai multe informatii si explicatii cu privire la fotografia cu pricina.

Povestea vedetei care la doar 23 de ani si-a facut deja 19 operatii estetice. Vezi cum a ajuns sa arate acum - FOTO

FULLSCREEN
Imaginea "indecenta" pentru care chiar Facebook si-a cerut scuze. Iluzia optica buclucasa care a facut de ras colosul din social media
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO