Imagini noi de pe platourile ale productiei Fast 8. Ce s-a aflat despre cea de-a opta parte a francizei Fast and Furious

Imagini noi de pe platourile ale productiei Fast 8. Ce s-a aflat despre cea de-a opta parte a francizei Fast and Furious
Data: 02 Mai 2016

Filmarile pentru cea de-a opta parte a francizei Fast and Furious sunt in plina desfasurare, iar o parte dintre actori se afla in aceasta perioada in Havana. 

Asa cum era de asteptat, localnicii i-au intampinat ca pe niste adevarate staruri pe Vin Diesel si Michelle Rodriguez, primii dintre vedetele care au ajuns in capitala Cubei. 

O serie de imagini de pe platourile de filmare au fost deja oferite publicitatii, iar in acestea se poate observa elicoptere si masini de epoca.

 

Que bola asere! Dom #F8 #Cuba

A video posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Vin Diesel a postat un clip de contul de Instagram, prin intermediul caruia a transmis un mesaj fanilor productiei: "Sunt impreuna cu regizorul F. Gary Grey. Lucram impreuna de aproape 17 ani. Si suntem intr-o locatie in care parea imposibil ca vom ajunge vreodata. Suntem in Havana, Cuba. Si puteti vedea cat de frumos este".

"Suntem foarte mandri ca suntem aici. Este paradisul. Suntem in Cuba, unde Torettos incep traba. Este Fast 8", a continuat acesta, dezvaluind astfel ca cea de-a opta parte a fancizei se va numi Fast 8. 

 

The channeling of Dom begins here in Cuba. Gracias por todo mi Gente! @fgarygray #F8

A video posted by Vin Diesel (@vindiesel) on

Filmul urmeaza sa se lanseze pe 14 aprilie 2017, cele mai importante nume care s-au alaturat distributiei pana acum fiind Charlize Theron si Scott Eastwood.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO