Imagini rare cu fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! "Se citește fericirea pe chipurile voastre"

Imagini rare cu fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Se citește fericirea pe chipurile voastre
Citeste mai mult despre: Daciana Sarbu, fetita adoptata,
Data publicarii: 28 Decembrie 2021
Data actualizare: 28 Decembrie 2021
Sunt extrem de discreți atunci când vine vorba despre viața privată, dar acum cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Daciana Sârbu și Victor Ponta au dorit să marcheze într-un mod special Crăciunul.

Cum ședintele foto în jurul bradului sunt la mare căutare în această perioadă, cuplul de politicieni au adoptat trendul și s-au lăsat imortalizați într-un portret emoționant de familie.

Victor Ponta și soția Daciana Sârbu au fost protagoniștii unei ședințe foto. Alături i-au avut și pe  cei trei copii ai lor.

Soția lui Victor Ponta a distribuit pe contul de Instagram două imagini de familie de la ședința foto făcută cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

În prima fotografie este familia extinsă: Andrei, în vârstă de 18 ani, băiatul lui Victor Ponta din căsnicia cu Roxana Ponta, alături de el e Irina, în vârstă de 13 ani, fiica Dacianei și a lui Victor Ponta. Iar sus, între cei doi părinți este Maria (7 ani), fetița pe care Daciana Sârbu și Victor Ponta au adoptat-o dintr-un centru de plasament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana)

În cea de-a doua fotografie apar părinții care o îmbrățișează puternic pe Măriuca. Imaginile au topit sufletele fanilor, care imediat au reacționat la postare: „Ce drăguți sunteți! Iar tu, Daciana,  radiezi! (…) Crăciun fericit! Se citește fericirea pe chipurile voastre. (…) Sărbători binecuvântate!(…)”

 

Victor Ponta și Daciana Sârbu au înfiat o fată dintr-un centru de plasament


În luna decembrie a anului 2020, Victor Ponta a dezvăluit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” de pe Kanal D faptul că are trei copii, și nu doi, așa cum se știa până atunci. Politicianul și soția lui, Daciana Sârbu, au adoptat o fetiță, pe nume Maria. 

Daciana Sârbu a vorbit despre cum a decurs acest proces. Ea a povestit că înainte de a face acest pas, s-au consultat cu Irina, fiica pe care o are alături de politician, și cu Andrei, băiatul pe care Victor Ponta îl are din mariajul anterior cu Roxana Ponta.

 „Pur și simplu am simțit. În momentul în care am luat decizia împreună cu copiii, lucrurile au mers cumva natural. Andrei a spus că e pregătit să îi dea camera lui. Irina a spus că vrea să fie fată şi să nu-i dăm camera ei. Ea şi-a dorit foarte mult o soră şi era fericită. Nu ştia ce o aşteaptă exact, dar având suportul lor lucrurile au mers şi mai uşor. (…) E nevoie de multă iubire şi multă atenţie. Trebuie să fii bine, să ai în jur oameni care să te sprijine şi poţi să muţi munţii. Dacă ai lângă tine un partener care îţi dă curaj și te sprijină, poţi face orice. Am luat decizia când eram toţi”, declara Daciana Sârbu la acea vreme, în podcastul „Fain & Simplu” al lui Mihai Morar.

 

Daciana Sârbu a vorbit și despre pașii pe care ea și Victor Ponta i-au urmat pe parcursul procesului de adopție. 

„Nu e un proces ușor. Există un proces de acreditare a familiei adoptatoare, care durează și e normal să dureze. Există psihologi care te pregătesc. Acest proces se finalizează cu acest atestat pe care poţi să-l primeşti sau nu. Experienţa celor care te evaluează îi poate duce la concluzia că această familie nu e pregătită. După acest proces, în funcţie de ce optezi, să aștepți să te potrivească sistemul în momentul în care apare un copil conform criteriilor pe care le-ai spus sau varianta pe care am mers noi, există o listă a copiilor greu adoptabili şi acolo e un proces deschis.”

 

Daciana Sârbu și-a exprimat recunoștința pentru bucuria de a fi mamă unei fete care a fost abadonată de părinții biologici.

Daciana Sârbu a menționat că nu au avut criterii și erau pregătiți pentru orice fel de copil. „Nu am avut criterii. Dosarul există şi această cerere în care spui vârsta şi alte lucruri. Noi ne-am dorit să fie fată și atât. Noi ne-am îndreptat spre copiii greu adoptabili pentru că nu a contat nici ce probleme au avut, nici de ce erau pe acea listă. Eram pregătiţi pentru orice fel de copil, nu ne-am dorit un copil unul perfect, o situație ideală. Ne-am dorit să putem să oferim iubire, pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi, așa ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost imposibil de dus.”

De asemenea, soția lui Victor Ponta a vorbit și despre prima întâlnire cu Maria. „Când am văzut-o prima dată, mi s-a părut că seamănă cu Victor. E cel mai vesel copil, le-am spus că nu dorim să mai vedem pe altcineva și mergem mai departe. Eu am găsit un chip care radia bucurie. Am văzut-o pe Maria şi am mers mai departe cu gândul că nimic rău nu se poate întâmpla și așa a fost”

digitALL STARS – COLIND
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!