Imagini virale cu ducii de Cambridge și cei trei copii! George, Charlotte și Louis au început școala

Imagini virale cu ducii de Cambridge și cei trei copii! George, Charlotte și Louis au început școala
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 08 Septembrie 2022
Data actualizare: 08 Septembrie 2022
Se anunță o toamnă liniștită pentru ducii de Cambridge și asta pentru că mezinul familiei a început școala. Prințul Louis (4 ani) va fi coleg cu frații lui la prestigioasa școală pregătitoare Lambrook School, din Ascot. 

Imaginile cu Kate, William și cei trei copii au făcut deliciul fanilor casei regale britanice. 

Louis a îmbrăcat aceeași uniformă ca a fratelui său mai mare, în timp ce Charlotte a purtat o rochiță albastră și și-a împletit părul. Cum era de așteptat, mezinul Louis a fost în centrul atenției și i-a făcut pe părinți să râdă cu poftă. Motivul? A refuzat să-i dea mâna prințului William când a intrat pe poarta școlii private. Se pare că Louis consideră că e prea mare pentru a fi văzut ținându-se de mână cu tatăl său. 

Familia regală a fost întâmpinată de directorul școlii Jonathan Perry. "Bine ați venit la Lambrook. Este minunat să vă avem alături de noi. Suntem foarte entuziasmați pentru anul care urmează”, le-a spus acesta copiilor, potrivit Daily Mail. Cei trei s-au arătat entuziasmați de întâlnirea cu viitorii profesori și colegi. Charlotte și George au studiat înainte la școala Thomas’s Battersea. 

Cei doi au schimbat instituția de învățământ, după ce William și Kate au decis să se mute în proximitatea Castelului Windsor, unde locuieşte regina Elisabeta a II-a. 

Fotografii: Getty Images
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies