Imaginile cu aceasta batranica fac inconjurul internetul. Ce se intampla dupa ce intra pe mainile stilistilor

Imaginile cu aceasta batranica fac inconjurul internetul. Ce se intampla dupa ce intra pe mainile stilistilor
Citeste mai mult despre: batranica, imagini, internet, machiaj, make-up,
Data publicarii: 09 Mai 2016
Data actualizare: 15 Iunie 2016
Machiajul este un element extrem de important in viata unei femei, iar Tea Flego este un make-up artist din Croatia care si-a luat un model in varsta de 80 de ani pentru a demonstra ca rezultatele sunt incredibile.

"Glam-MA", asa cum a numit-o internetul este o batranica peste care timpul si-a pus amprenta, dar sclipirea din ochi nu a disparut nici la aceasta varsta. Nepoata ei a dorit sa demonstreze ca puterea machiajului este mare si ca poate transforma intr-o secunda chipul unei femei.

Livia, make-up artistul care s-a ocupat de batranica a folosit toate tehnicile promovate in prezent, iar transformarea se observa cu ochiul liber. De la batranica simpla, Livia a transfomat-o intr-o femeie extrem de cocheta, aranjata dupa ultimele tendinte si machiata impecabil.

Chiar daca imaginile ne demonstreaza fiecare in parte ca Livia este o tanara care stapaneste foarte bine puterea machiajului, un lucru care nu poate fi trecut cu vedere este chiar legat de relatia dintre cele doua femei: o relatie bazata pe respect, iubire si multa admiratie.


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies