Imaginile cu președinta Croației în bikini sunt niște făcături. Cu cine a fost confundată Kolinda Kitarović

Imaginile cu președinta Croației în bikini sunt niște făcături. Cu cine a fost confundată Kolinda Kitarović
Kolinda Grabar-Kitarović este președinta Croației din februarie 2015. Din pură întâmplare sau dintr-un reușit amestec de gene, șeful statului croat este și o femeie foarte frumoasă. Însă, credeți că ați avea vreodată șansa să o vedeți în costum de baie?

Internetul a luat foc după victoria Croației în fața Angliei în semifinala Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Pe lângă succesul neașteptat al naționalei de fotbal din această țară în fața englezilor, subiectul zilei în mediul online este președinta Kolinda Grabar-Kitarović și nurii pe care i-a etalat la plajă în urmă cu câțiva ani. Ziare din Marea Britanie și SUA au publicat fotografiile realizate de paparazzi, titrând că au surprins-o la plajă, în bikini, pe Kitarović, „probabil cea mai sexy femeie președinte din lume”.

În realitate, jurnaliștii au confundat-o (voit sau dintr-o gafă) pe Kolinda Grabar-Kitarović cu vedeta TV Coco Austin. Soția actorului Ice-T este cunoscută în SUA pentru pictorialele ei incendiare și pentru posteriorul bombat, despre care se spune că ar fi beneficiat de o serie de implanturi cu silicon.

FOTO: Președinta Croației a fost confundată cu modelul american Coco Austin

Președinta Croației nu a reacționat în niciun fel după „dezvăluirile” jurnaliștilor britanici și americani, însă, Coco Austin a făcut-o pe Twitter: „Data viitoare să mă faceți cetățean croat. Unde e Ambasada Croației?”, a postat Austin pe rețeaua de socializare.

În ciuda acestei confuzii, Kolinda Grabar-Kitarović este o femeie foarte frumoasă, care se poate mândri cu un corp frumos. Însă, șansele să o vedeți vreodată în costum de baie sunt aproape de zero. Poziția pe care o ocupă în stat nu îi permite să se afișeze în public în ținute atât de lejere. În plus, Kitarović are renumele unei femei decente și discrete, care nu simte nevoia să iasă în evidență cu formele ei. 

FOTO: În stânga - Coco Austin; în dreapta - Kolinda Grabar-Kitarović

Totuși, președinta Croației se bucură de o foarte mare popularitate în țara ei pentru modul în care știe să se apropie de oamenii de rând și să arate că e „la fel ca ei”. A zburat spre Rusia cu un avion de linie, pentru a vedea meciurile echipei naționale de la Campionatul Mondial, și a petrecut în vestiar cu echipa după calificarea acesteia în semifinală.

FOTO: A zburat spre Rusia cu un avion de linie, plin de suporteri croați

Înainte de meciul cu naționala Angliei, din penultimul act al competiției, Kitarović și-a cerut scuze pe Instagram fiindcă nu poate fi alături de jucători din cauză că trebuia să meargă la Summitul NATO de la Bruxelles. Cu toate acestea, președinta Croației i-a asigurat pe fani și pe jucători că va fi cu gândul la echipă în fiecare secundă.

Kolinda Grabar-Kitarović (50 de ani) a avut două întâlniri cu președintele României, Klaus Werner Iohannis. Prima, în 2015, a avut loc la Zagreb, la scurt timp după ce a preluat mandatul de președintă. A doua, la invitația lui Iohannis, a avut loc în toamna anului trecut la București.

FOTO: Kitarović, în vizită oficială în România în octombrie 2017

Kolinda Grabar-Kitarović este căsătorită cu Jakov Kitarović și împreună au doi copii, Luka și Katarina.

FULLSCREEN
Imaginile cu președinta Croației în bikini sunt niște făcături. Cu cine a fost confundată Kolinda Kitarović
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO