Imediat dupa ce a deschis Skype-ul, viata i s-a schimbat radical. Ce a aflat a facut-o sa izbucneasca in lacrimi

Imediat dupa ce a deschis Skype-ul, viata i s-a schimbat radical. Ce a aflat a facut-o sa izbucneasca in lacrimi
Citeste mai mult despre: skype, lacrimi, viata,
Data publicarii: 08 Aprilie 2016
Data actualizare: 08 Aprilie 2016
Atunci cand nu ai familie, traiesti pe strazi si esti practic fara rost in viata, lucrurile nu sunt tocmai placute, dar se pare ca norocul ne pandeste la tot pasul si ca viata se poate schimba intr-o singura secunda.

O femeie in varsta de 45 de ani nu a avut niciodata parte de o familie in adevaratul sens al cuvantului, nu s-a bucurat niciodata de dragostea parinteasca si nu a stiut ce inseamna iubirea de frate. Din pacate, tanara nu i-a cunoscut niciodata pe oamenii care i-au dat viata si a crescut singura.

Ce s-a intamplat insa intr-o dimnineata care parea obisnuita? Tanara a primit un apel pe Skype si a fost rugata de persoana care a sunat-o sa deschida un pachet pe care l-a primit.

Cea care a sunat-o era o buna prietena, alaturi de care a crescut si care i-a dat veste ce i-a schimbat viata. Este adevarat. Tanara a deschis plicul si in interior a gasit o cerere de adoptie aprobata.

Tanara a izbucnit imediat in lacrimi si deodata viata ei a capatat sens.

"Because being adopted at 45-years-old means as much as it does at 5-years-old. I have a mama who loves me! And three...

Posted by Love What Matters on Tuesday, March 29, 2016VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies