Împuşcături şi ostateci la casa lui Ţânţăreanu în ultima ediţie "Jugaru Shukaru" din acest sezon

Împuşcături şi ostateci la casa lui Ţânţăreanu în ultima ediţie Jugaru Shukaru din acest sezon
Data publicarii: 21 Iunie 2009
Data actualizare: 21 Iunie 2009
Pe 22 iunie, de la 23.15, în ultima ediţie ”Jugaru Shukaru” din acest sezon, farsorul de la Pro Tv aduce un scenariu de zile mari care îi va ţine cu sufletul la gură pe telespectatori.
Înarmat cu cele mai ”diabolice” intenţii, Gabi Jugaru este ajutat în această farsă de Cristian Ţânţăreanu, care a acceptat ca scenariul farsei să se desfăşoare chiar pe proprietatea sa, victima fiind unul dintre angajaţi.
 
”În seara cu pricina”, povesteşte Gabi Jugaru, ”şeful pazei şi victima noastră sunt chemaţi la casa lui Ţânţăreanu de urgenţă, unde se întâmplă ceva teribil. Cei doi rămân consternaţi: lângă piscină, doi indivizi mascaţi ţin pistolul la tâmplele a doi ostateci, un poliţist şi o femeie însărcinată.” Ca să condimenteze totul şi mai bine Gabi îi îndeamnă pe aşa-zişii răpitori să ceară o răscumpărare de 100.000 de euro şi un elicopter care să aterizeze chiar acolo. Lucrurile se complică şi mai mult în momentul în care infractorii propun un schimb: femeia însărcinată pentru victima lui Jugaru. ”Astfel începe numărătoarea inversă, iar din acel moment lucrurile se vor amplifica extrem de mult, atingând cote nebănuite pentru victima noastră. Se lasă cu ”împuşcături” şi o tensiune de neimaginat pentru bietul om care a căzut în plasa noastră”, povesteşte Gabi.
 
Cum se va descurca victima în faţa unei asemenea situaţii şi ce reacţie are omul în momentul în care dă nas în nas cu Gabi Jugaru, telespectatorii Pro Tv vor afla în ultima ediţie ”Jugaru Shukaru” din acest sezon, pe 22 iunie. ”Tot ce pot să spun e că omul nostru s-a speriat atât de tare încât nu l-am convins nici măcar atunci când am început să strig la el ”Jugaru sunt! E o farsă, opreşte-te!” Iar peste câteva zile mi-a mărturisit că nici atunci nu îi trecuse grozava sperietură”, a încheiat Gabi Jugaru.alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies