În 2014 a fost supranumită "cea mai sexy hoață din lume". Ce s-a întâmplat cu ea după ce a ieșit din închisoare

În 2014 a fost supranumită cea mai sexy hoață din lume . Ce s-a întâmplat cu ea după ce a ieșit din închisoare
Citeste mai mult despre: cea mai sexy hoata, infractoare, model sexy,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 07 Iulie 2022
Data actualizare: 07 Iulie 2022
În urmă cu 8 ani, Stephanie Beaudoin a fost supranumită de presa străină “cea mai sexy hoață din lume”. Tânăra originară din Canada era șefa unei bande de tâlhari din Quebec. 

Hoții adolescenți au reușit să spargă peste 40 de locuințe și au furat circa 42.000 de lire sterline și mai multe bunuri de lux. 

Stephanie a fost arestată după ce poliția a găsit autoturismul ei, un Mitsubishi Lancer alb, cu jante roz, la una dintre casele prădate. 

Tânăra  a fost condamnată la 90 de zile de închisoare. Fotografia ei s-a viralizat rapid, iar internauții i-au găsit contul de Facebook. Șatena cu ochi verzi obișnuia să pozeze provocator așa că s-a ales rapid cu titulatura de “cea mai sexy hoață din lume”.

De aici și până la o carieră în modelling nu a mai fost decât un pas. Imediat după ce a ieșit din închisoare, Stephanie a primit o ofertă de la B Models Management, scrie Daily Star.

Acum, Stephanie este un model de succes al agenției și postează imagini sexy de la ședințele foto pe contul de Instagram. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

“Tu ești magnifică!”, “Ești o frumusețe!”, “Sublimă!”, “Natura a fost darnică cu tine!”, i-au scris internauții la cele mai recente fotografii postate. 

După ce Stephanie a obținut contractul de modelling, un judecător a decis că nu va putea să se folosească de activitatea ei infracțională pentru a-și promova cariera de model. 

“Pot avea contracte de modelling ca Stephanie Beaudoin. Brand-urile cu care lucrez nu pomenesc nimic de cariera mea infracțională”, a declarat Stephanie potrivit sursei citate mai sus. 

Fotografii: Instagram 
stephaniebeaudoin_
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies