În anii ’90 toți românii o îndrăgeau. Cum arată italianca Ambra Angiolini la 42 de ani

În anii rsquo;90 toți românii o îndrăgeau. Cum arată italianca Ambra Angiolini la 42 de ani
Citeste mai mult despre: Ambra Angiolini, 42 de ani, Non e la Rai,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Septembrie 2019
Data actualizare: 09 Septembrie 2019
În anii ’90, imediat după ce cablul tv a ajuns și în țara noastră, romanii au descoperit posturile italiene. Așa am remarcat-o și pe simpatica Ambra Angiolini, care, la numai 15 ani, a devenit prezentatoarea emisiunii Non e la Rai”. 

Emisiunea, care inițial a fost difuzată pe Canale 5, iar apoi mutata pe Italia 1, a fost prezentată de Ambra din 1992 până în 1995.  Pentru cei care nu prea își mai aduc aminte ce se întâmpla în Non e la Rai, emisiune difuzată zilnic, după amiaza, 100 de fete frumoase, între 14 și 22 de ani, cântau, dansau și se întreceau în fel de fel de competiții.

După Non e la Rai, Ambra Angiolini a mai prezentat câteva emisiuni, a jucat în câteva filme și a lansat albume muzicale. Primul ei album, T’appartengo, a avut un succes uriaș. 

Ambra a fost căsătorită cu un cântăreț italian, Francesco Regna, cu care are doi copii. După despărțirea de acesta, vedeta spune că a găsit dragostea adevărată:  fostul fotbalist și antrenor al lui Juventus, Massimiliano Allegri. “Nu am iubit pe nimeni așa cum te iubesc pe tine”, îi făcea Ambra o declarație publică. 

Presa italiana îi dădea ca și căsătoriți în vara lui 2019, însă, din motive neștiute, cei doi încă nu au ajuns la altar. Este doar o chestiune de timp -  scriu tabloidele italiene. Presa scrie că Allegri și-a luat un an sabatic, în care vrea să se dedice familiei. Fostul fotbalist are doi copii cu două femei diferite.

În vârstă de 42 de ani, Ambra arată la fel de bine cum o știm. Prezentă pe rețelele de socializare, vedeta anilor ’90 a rămas una dintre cele mai frumoase italience. În 2019, Ambra își continuă cariera muzicală, fiind activă în lumea filmului și a televiziunii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Antonio Mastrapasqua (@antonio_mastrapasqua) pe
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies