În copilărie a fost supranumit ”Micul Hercule”. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Richard Sandrak

În copilărie a fost supranumit  Micul Hercule . Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Richard Sandrak
Citeste mai mult despre: exclusiv, celebritati,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 24 Ianuarie 2021
Data actualizare: 17 Septembrie 2021
La vârsta de 8 ani era un pachet de mușchi, datorită antrenamentelor intensive la care era supus de către tatăl său. În prezent, Richard Sandrak duce un stil de viață total diferit și stă departe de lumea showbiz-ului american, care odată l-a făcut celebru.

Richard s-a născut în Ucraina, dar la vârsta de 2 ani a emigrat cu părinții în Statele Unite. Ei au locuit inițial în Pennsylvania, apoi s-au mutat în California, unde păriții i-au căutat un antrenor profesionist. La 8 ani, Richard participa deja în diferite emisiuni TV, legate de bodyduilding și arte marțiale. La scurt timp dupa ce a devenit celebru, tatăl lui a fost acuzat de violență domestică asupra soției sale și încarcerat.

În prezent, Richard Sandrak nu stă departe de sport, însă nu mai ridică greutăți, ci practică skateboard și ciclism. Tănărul de 28 de ani este chiar pasionat de gătit, dacă e să ne luam după pozele postate de acesta pe contul său de Instagram. De asemenea, se observă și o schimbare fizică majoră, acesta având tentința de a se îngrășa. 


Într-o altă imagine, Richard apare într-o bluză de bucătar, scriind la descriere că are un nou job. 


 
 
Sursă foto: Instagram grand3illusion

Vezi și: 


 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies