În curând, PRO 2 redevine ACASĂ, iar PRO X devine PRO ARENA

În curând, PRO 2 redevine ACASĂ, iar PRO X devine PRO ARENA
Citeste mai mult despre: ACASA, PRO ARENA,
Data publicarii: 14 Martie 2022
Data actualizare: 14 Martie 2022
Odată cu venirea primăverii, PRO TV, cel mai urmărit post de televiziune din România, își propune continuarea dezvoltării portofoliului de programe al canalelor secundare.

În curând, PRO 2 redevine ACASĂ - brandul care a scris istorie în România, iar PRO X se transformă în PRO Arena. Importante modificări de conținut vor fi făcute pentru ambele canale, în funcție de profilul audienței acestora.

ACASĂ le va aduce telespectatorilor emisiuni originale, produse special create pentru acest post, dar și o serie de seriale internaționale și filme romantice. Telespectatorii PRO ARENA se vor putea bucura de evenimente sportive și emisiuni de specialitate, filme de acțiune și documentare de interes pentru bărbați, dar și diverse reality-show-uri. 

Din moment ce PRO TV este liderul incontestabil în rândul celor mai mari canale TV din România, este acum momentul să dezvoltăm canalele secundare. Viziunea noastră este clară: PRO TV e un post TV generalist, care targetează o audiență vastă, prin urmare ne dorim să dezvoltăm canale secundare puternice care pot targeta anumite profile – unul pentru femei (ACASĂ) și unul pentru bărbați (PRO ARENA). Nu doar că aducem înapoi brand-ul ACASĂ, ci îl și reinventăm și îl aducem în prezent. PRO ARENA nu este un canal de sport sau unul pentru seriale, este toate acestea și ceva în plus – este un  post TV care combină toate tipurile de conținut de interes pentru audiența masculină din România”, declară Antonii Mangov, Programming Director.

Bineînțeles, o astfel de schimbare nu ar putea veni fără o serie de modificări vizuale, iar ACASĂ și PRO ARENA vor îmbrăca haine noi și se vor schimba și din punct de vedere grafic. 

ACASĂ a fost foarte aproape de publicul român și ne-am dorit ca odată cu revenirea la numele inițial să păstrăm o parte din identitatea grafică a vechiului post. În ceea ce privește noua față a canalului PRO X, când am pus pe hârtie primele idei ne-am gândit la un loc imens, virtual, unde tot publicul masculin se poate strânge și unde poate lua parte la spectacole sportive, concerte, show-uri de acțiune și comedie – toate în același loc ca într-o mare, mare ARENĂ. Grafic o să vedem schimbări destul de importante”, a declarat Vasile Alboiu, Creative Director.

Rămâneți cu ochii pe noi pentru a afla noi detalii legate de producțiile și conținutul celor două branduri.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!