In Decembrie, simti ca vine Craciunul! "Singur acasa 3",  ASTAZI la PRO TV, de la 20:30

Citeste mai mult despre: Singur Acasa, Craciun, ProTV,
Data: 22 Decembrie 2017
Productia "Singur acasa", in fiecare sambata, numai la PRO TV, de la ora 20:30!

Singur Acasa 1 - Sambata, 9 decembrie

  • Regia: Chris Columbus
  • Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
  • Gen: Comedie

Numerosul familion McCallister al micutului Kevin de 8 ani - parinti, unchi, frati, surori si veri pornesc cu mic cu mare sa petreaca sarbatorile Craciunului in strainatate, la Paris, uitandu-l acasa pe baietel.

Cu toate astea, micutul nu se plictiseste deloc, mai ales ca doi hoti planuiesc sa jefuiasca locuinta, crezand-o nelocuita. Curajosul si inteligentul Kevin recurge la tot felul de capcane pentru a-si apara casa...


Singur acasa 2: Pierdut in New York Sambata, 16 decembrie

  • Regia: Chris Columbus
  • Cu: Macaulay Culkin, Joe Pesci, Daniel Stern
  • Gen: Comedie

Singur acasa este unul dintre cele mai bune scenarii din cate am citit vreodata, iar Singur acasa 2 intra si el in aceasta categorie. Daca n-ar fi existat, le-as fi facut eu - marturisea Chris Columbus, care le-a regizat pe amandoua, dovedind si in filmele ulterioare acelasi talent extraordinar pentru comedie, ca in "Mrs. Doubtfire" si "Nine Months".

Datorita lui Columbus, Macauley Culkin, care, pana in 1990, doar in filmul Uncle Buck aratase ceva deosebit, a devenit cel mai celebru actor-copil al tuturor timpurilor, o supervedeta platita cu zeci si zeci de milioane de dolari pentru fiecare rol.

Ambele comedii continua sa figureze la locuri de cinste pe lista filmelor cu cele mai mari incasari in box-office-ul mondial, iar micutul erou, Kevin McCallister, este adorat de toti copiii din lume.


Sursa: TumblrSingur acasa 3 - 
Sambata, 23 decembrie

  • Regia: Raja Gosnell
  • Cu:  Alex D. Linz, Olek Krupa, Rya Kihlstedt 
  • Gen: Comedie

Patru spioni versati si hoti de tehnologie industriala de ultima ora, cu inalta calificare in bransa lor, Beaupre, Alice, Jernigan si Unger, fura un cip ultrasecret de la Air Force.

Ca sa se asigure ca trec cu bine de paza aeroportului din Chicago, iscusitii spargatori ai celor mai sofisticate sisteme de securitate ascund microcipul intr-o masinuta de jucarie. Numai ca, in harababura de la aeroport, jucaria in care este ascunsa o avere de sute de milioane de dolari ajunge din greseala la morocanoasa doamna Hess.


 

FULLSCREEN
In Decembrie, simti ca vine Craciunul! "Singur acasa", in fiecare sambata la PRO TV
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO