In duminica Floriilor, "Romania, te iubesc!" s-a clasat pe primul loc in topul audientelor

In duminica Floriilor,  Romania, te iubesc!  s-a clasat pe primul loc in topul audientelor
Data: 06 Aprilie 2015
Anca Nastasi si Paula Herlo, corespondenti speciali Stirile PRO TV, le-au  prezentat telespectatorilor in editia de duminica a emisiunii Romania, te iubesc! oameni al caror exemplu este demn de urmat, care isi dedica viata ajutorarii celor mai putin norocosi. 

Astfel, in duminica Floriilor, pe intreg intervalul de difuzare, 18:00-18:59, Romania, te iubesc! a fost urmarita de peste 1.3 milioane de telespectatori, care au intrat in starea de sarbatoare si au descoperit oameni care fac fapte bune, fara a astepta alta recompensa decat cea sufleteasca. 

Povestea celor 12 maicute care cresc 150 de copii, le ofera dragoste, un pat cald, mancare si, mai ales, educatie, ii invata sa fie puternici, sa capete incredere si curaj sa infrunte viata s-a legat perfect de povestea lui Bogdan Tanasa, un tanar care a pornit de la un articol aparut online si o soba si a ajuns sa schimbe destinul a sase suflete, construindu-le o casa noua. 

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut un rating de 6.2 si o cota de piata de 18.4%, spre deosebire de postul clasat pe locul secund, care a obtinut 3.9 puncte de rating si 11.5% share. Si pe segmentul publicului din mediul urban, Romania, te iubesc! s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, inregistrand 5.9 puncte de rating si 14.2% share, in timp ce locul doi a obtinut un rating mediu de 4.6 puncte si 11.3% cota de piata. La nivel national, PRO TV a atins 6.2 puncte de rating si 14.1% share, iar postul clasat pe locul doi a inregistrat 5.3 puncte de rating si 12.2% share. 

Duminica viitoare, Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, va purta telespectatorii intr-o calatorie la manastirea Oasa, o asezare de vis, pe care insusi Mihail Sadoveanu a numit-o “cel mai frumos loc pe care l-a vazut”. Alex a vrut sa descopere care este secretul acestui loc plin de liniste, rupt de lume, care este vizitat de mii de tineri in fiecare an. Calugarii de acolo ii ajuta pe tineri sa se regaseasca, sa isi defineasca dorintele, ii ajuta sa aiba curajul de a se intalni cu ei insisi.

Frumusetea manastirii si caldura sufleteasca pe care o impartasesc calugarii in locul de vis pe care Mihail Sadoveanu l-a ctitorit impreuna cu scriitorul Ioan Pop vor putea fi vazute in duminica Pastelui, de la 18:00, la Romania, te iubesc!.

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO