In duminica Pastelui, Oamenii sunt lumina la Romania, te iubesc!

In duminica Pastelui, Oamenii sunt lumina la Romania, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania, te iubesc!, ProTV,
Data: 13 Aprilie 2017
In duminica Pastelui, de la ora 18:00, Alex Dima, corespondent special Stirile Pro TV, a pregatit un material despre oamenii care l-au gasit pe Dumnezeu si-L traiesc, se roaga in fiecare clipa, s-au dedicat total si au ajuns sa priveasca viata cu alti ochi.http://www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro

Telespectorii vor patrunde alaturi de Alex in muntii Builei, acolo unde prin pesteri si manastiri calugarii se roaga de sute de ani. Acolo, Alex l-a intalnit pe parintele Valerian, fostul actor Dragos Paslaru, un om fascinant, care l-a descoperit pe Dumnezeu si de 26 de ani s-a retras de lume. 

"Intalnirea cu parintele Valerian a fost o binecuvantare. Omul acesta mi-a ramas la suflet. Am intalnit de-a lungul anilor multi traitori. Parintele are insa ceva special, cuvintele sale au tarie si tot ce spune vine dintr-o traire adanca.", a declarat Alex Dima. 

Telespectatorii sunt invitati duminica, la Romania, te iubesc!, intr-o calatorie a sufletului, in care vor afla raspunsuri de la oameni care traiesc in rugaciune, care percep si traiesc viata la un alt nivel, care vorbesc despre Dumnezeu cu traire. Vor invata de la calugari cum se face rugaciunea inimii si vor vedea pesteri in care rugaciunile s-au inaltat spre Dumnezeu de sute de ani.

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

FULLSCREEN
In duminica Pastelui, Oamenii sunt lumina la Romania, te iubesc!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO