In exclusivitate pe www.protv.ro: Vezi aici piesa de teatru cu puscariasi

In exclusivitate pe www.protv.ro: Vezi aici piesa de teatru cu puscariasi
Citeste mai mult despre: teatru, Anca Colteanu, detinuti,
Data publicarii: 17 Decembrie 2009
Data actualizare: 17 Decembrie 2009
Pe site-ul www.protv.ro poti viziona, in exclusivitate, piesa de teatru \"Spune adevarul puterii. Voci din intuneric\", un spectacol in care actorii sunt detinuti selectati din penitenciarele Ploiesti si Targsor.

Din aproximativ 29 de persoane private de libertate au fost selectionate 14 - 13 actori (sapte barbati si sase femei) si o femeie sufleur. Toate persoanele isi executa pedeapsa in regim deschis sau semideschis.  Piesa s-a jucat la Teatrul Metropolis.

Preselectia actorilor a avut loc in iulie 2009 la penitenciarele Ploiesti si Targsor, iar din 17 iulie au  si inceput repetitiile la Penitenciarul Targsor, aproximativ de doua ori pe saptamana. Din 22 octombrie au inceput repetitiile in Bucuresti, la Teatrul Metropolis.

Prin piesa de teatru “Spune adevarul puterii. Voci din intuneric” se urmareste educarea persoanelor private de libertate. Scenariul piesei a fost pus la dispozitia Administratiei Nationale a Penitenciarelor de catre Organizatia Robert F. Kennedy Foundation of Europe Onlus, in vederea sustinerii unei reprezentatii de catre persoanele private de libertate. Acest spectacol a fost pus in sceana de Anca Maria Colteanu, cea care a semnat regia piesei de teatru.

Vezi AICI piesa de teatru "Spune adevarul puterii. Voci din intuneric"

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies