In Expresul de dimineata de la Radio InfoPro, Busu i-a facut "previziuni meteorologice" Nikitei

In Expresul de dimineata de la Radio InfoPro, Busu i-a facut previziuni meteorologice Nikitei
Citeste mai mult despre: Florin Busuioc, Nikita, radio,
Data publicarii: 09 Martie 2009
Data actualizare: 09 Martie 2009
Invitat in studioul Radio InfoPro in cadrul programului de dimineata, prezentatorul rubricii Vremea de la Pro TV si, de curand, una dintre vedetele campaniei InfoPro \"Muzica e noua stire\", Florin Busuioc a raspuns intrebarilor celor doi DJ-i, Ernest si Ramon si i-a facut \"previziuni meteorologice\" Nikitei!

Realizatorii Expresului de Romania au dorit sa lamureasca afirmatia lui Busu din presa prin care explica faptul ca a rezistat atatia ani la rubrica Vremea de la Pro TV pentru ca este mai frumos decat fetele care au trecut prin platou: „Am ramas eu, Manea slutul si uratul, Manea grosul si artagosul. A fost, bineinteles, o gluma cand am spus ca am ramas la Vremea pentru ca eram mai frumos decat colegele mele. Asta este ceea ce inteleg eu prin ... „scoatere din context!” ”, a explicat razand prezentatorul Pro TV.

Ca in fiecare dimineata la Expresul de Romania, Ernest si Ramon au discutat subiectele mondene, comentand impreuna cu Busu aparitiile tot mai dese ale Nikitei in ziare si pe micul ecran. Astfel, vedeta Pro TV i-a urat sa aiba un copil sanatos, sa se bucure de el si de ce nu... sa-i semene, pentru ca, a precizat Busu, Nikita „a plecat intr-adevar de jos si a ajuns.... undeva. Iar din punct de vedere meteorologic ii doresc sa ... nu ramana in ceata! Nici furtunos nu ar fi bine ... Sa nu fie prea multe precipitatii in jurul ei si nici gheata la mal, caderi de grindina si asa mai departe...”
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies