In genunchi, clientule! Un oras din Romania are 2 pozitii in topul celor mai bizare bancomate din lume

In genunchi, clientule! Un oras din Romania are 2 pozitii in topul celor mai bizare bancomate din lume
Citeste mai mult despre: curiozitati,
Data publicarii: 07 Aprilie 2012
Data actualizare: 07 Aprilie 2012
Un bancomat amplasat astfel incat sa fie folosit de un jucator de baschet si unul potrivit pentru actorul Verbe Troyer, vedeta filmului "Austin Powers", supranumit Mini-Me, se afla in Timisoara si sunt considerate printre cele mai bizare ATM-uri din lume in editia electronica a Daily Mail.

Unul dintre ATM-uri este amplasat la doar 30 de centimetri de sol, utilizatorii fiind nevoiti sa stea in genunchi pentru a retrage bani.

Celalalt, situat la cateva strazi distanta, este amplasat la o inaltime de 1,82 metri deasupra solului iar majoritatea persoanelor care trec prin apropiere nici nu il observa, scrie Mediafax.

Acesta din urma ar fi trebuit sa aiba scari si o platforma pentru a putea fi accesibil, dar probabil ca banca a uitat sa ceara permisiunea de a le amplasa.

Amplasarea bizara a acestor ATM-uri a nemultumit grupurile de consumatori din Romania, care au acuzat bancile de servicii necorespunzatoare.

" Cu un numar estimat de 2,2 milioane de ATM-uri in lume, putine sunt amplasate in locuri mai ciudate ca acestea ", conchide Daily Mail.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies