În ie par cuminți, în costum de baie-s fierbinți. Cântărețele de muzică populară și fotografiile lor de vacanță

În ie par cuminți, în costum de baie-s fierbinți. Cântărețele de muzică populară și fotografiile lor de vacanță
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 02 Iulie 2018
Data actualizare: 02 Iulie 2018
Muzica populară românească e nemuritoare, iar tradiția e dusă mai departe de noua generație de interpreți. Însă, doamnele cântului popular românesc au mai multe „arme” pentru a câștiga admiratori.

Tinerele interprete de muzică populară dau bine în ia românească, dar oferă adesea niște priveliști care îți fură ochii când renunță la ea. Iată cum arată ele la plajă, în costum de baie! 

Maria Constantin este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară din actuala generație. Popularitatea ei se datorează succesului răsunător pe care l-a cunoscut pe scenă la jumătatea anilor 2000, dar și vieții sale tumultuoase. Artista în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2007 cu solistul Ciprian Tapotă, dar de care a divorțat câțiva ani mai târziu. Cei doi au împreună un băiat, pe nume Codrin, pentru care au renunțat la orice dispută.

Maria Constantin a fost căsătorită și cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat la începutul acestui an, la capătul unui imens scandal. În 2014, interpreta a făcut parte din echipa lui Marius Moga la Vocea României, dar a părăsit competiția după primul live. Maria Constantin a suprins însă cu înfățișarea ei, fiind denumită Marilyn Monroe de România.  

Olguța Berbec (34 de ani) poartă cu mândrie ia tradițională din județul Mehedinți, dar face senzație și la plajă, în costum de baie. Primii pași în muzica populară i-a făcut în anul 2000, în cadrul grupului folcloric „Liliacul” din Baia de Aramă. Însă, succesul ei de acum i se datorează și Mariei Răchiteanu-Voiculescu, cunoscuta interpretă de muzică populară din Mehedinți, care i-a ghidat pașii la începutul carierei. 

E căsătorită cu saxofonistul Remus Novac, cu care are o fetiță de doi ani pe nume Cezara. Este foarte activă pe rețele sociale, unde postează fotografii și clipuri de la evenimentele la care e invitată. Cu siguranță, fanii ei apreciază și postările din viața privată a artistei, iar imaginile din vacanțele de familie sunt chiar foarte reușite.

Emilia Ghinescu are, la 39 de ani, o viață demnă de un roman. Interpreta de muzică populară are doi copii dintr-o căsnicie anterioară și și-a pus viața în pericol pentru a mai concepe un copil cu actualul partener de viață, impresarul Sebastian Albăstroiu. Artista, care s-a născut cu o malformație la rinichi, a fost avertizată de medici că orice sarcină o supune unui risc de a pierde mai mult decât un copil. A făcut trei și e mai fericită ca niciodată.

Azi, cea care a stat mereu cu sabia lui Damocles deasupra capului, nu arată deloc ca o femeie care a avut trei sarcini dificile. 

Lavinia Furtună are 33 de ani și este olteancă mândră din Balș. A început să cânte muzică populară la vârsta de 16 ani și a scos primul ei album la scurt timp după aceea, sub bagheta maestrului Nicu Crețu și a ansamblului „Maria Tănase” din Craiova. A absolvit Facultatea de Management și Marketing în Afaceri Economice de la Pitești, unde și-a cunoscut actualul soț. E căsătorită de zece ani, dar încă nu are copii.

În 2012, s-a înscris la un show de modeling, unde a atras atenția cu frumusețea ei. În ciuda reacțiilor pozitive, Lavinia a ales să continue să facă o carieră în muzica populară.

Diana Cârlig este o interpretă de muzică populară din Maramureș în vârstă de 27 de ani. A absolvit Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și, în prezent, e profesoară de canto la Școala Populară de Arte din Baia Mare. Interpreta cântă alături de soţul ei, Ionuţ Bledea, pe care l-a cunoscut la o emisiune moderată de acesta, la care ea era invitată. 

Ionuț a cerut-o de soție în timpul unei vacanțe la Paris. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2016 și, de atunci, au dus împreună cântul românesc peste hotare, în mai toată Europa și în Statele Unite ale Americii. 

Ornela Pasăre (33 de ani) este din Târgu Jiu și a început să cânte la vârsta de cinci ani. Însă, cariera ei a cunoscut un avânt cu o piesă compusă de Costi Ioniță, pe care cei doi au interpretat-o în duet. A fost căsătorită vreme de patru ani cu subcomisarul Marian Lupu, de care a divorțat neașteptat în 2016. Cei doi păreau că formează un cuplu extrem de reușit, dar de multe ori aparențele sunt înșelătoare.

Azi, Ornela Pasăre e o femeie independentă și hotărâtă să se concentreze mai mult pe cariera ei. Pe contul ei de Instagram are niște fotografii din care poți trage ușor concluzia că nu va sta singură prea multă vreme.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies