În lumea lui Mini Me. Actorul din seria Austin Powers și-a lăsat rudele fără avere în urma unei alegeri neinspirate

În lumea lui Mini Me. Actorul din seria Austin Powers și-a lăsat rudele fără avere în urma unei alegeri neinspirate
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 11 Octombrie 2018
Data actualizare: 11 Octombrie 2018
Actorul american cunoscut pentru rolul Mini Me din seria Austin Powers le-a dat o lovitură cumplită rudelor sale. Urmașii lui Verne Troyer, decedat în aprilie 2018 la vârsta de 49 de ani, nu se pot bucura de asigurarea sa de viață dintr-un motiv de ordin tehnic.

Înainte de a pleca la ceruri, Verne Troyer încheiase o poliță de asigurare de viață. Beneficiari erau rudele sale de sânge (părinții) și iubita lui din ultimii 11 ani, actrița Brittney Powell. Numai că un raport medical, emis de un legist pe data de 10 octombrie, arată că Verne Troyer nu a murit din cauze naturale, ci și-a pus capăt zilelor. Conform legislației americane care reglementează domeniul asigurărilor, o persoană nu poate fi despăgubită de firma de asigurare în cazul în care titularul poliței se sinucide.

Cel mai scund actor de la Hollywood (81 cm înălțime) a ajus la spital în aprilie acest an, după un consum exagerat de alcool. Verne Troyer se lupta de câțiva ani cu depedența de alcool și a beneficiat de sprijin de specialitate. Pe data de 21 aprilie 2018, actorul a fost declarat decedat în spital. În urma autopsiei, medicii au descoperit în corpul său o cantitate uriașă de alcool, ceea ce a dus la concluzia că el a suferit o intoxicație cu băuturi. În luna octombrie a acestui an, legiștii au stabilit că Troyer s-a sinucis cu alcool.

 

Cinci lucuri ieșite din comun despre Verne Troyer

Din 2007 și până în ziua morții sale, Verne Troyer a avut o relație frumoasă cu actrița americană, cu origini germane, Brittney Powell (46 de ani). Brittney nu e pitică, ci are 1,7 metri înălțime și în jur de 55 de kilograme. A mai fost căsătorită o dată, cu Kevin Powell, cu care a făcut un băiat, pe care l-a botezat Tyson. Verne Troyer și-a asumat rolul de tată pentru fiul iubitei sale. Iată-i pe toți trei mai jos!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brittney Powell (@brittneypowell9444) on


La 22 februarie 2004, Verne s-a căsătorit cu fotomodelul Genevieve Gallen. Nu știm de ce, cei doi ar fi anulat căsătoria chiar a doua zi folosind o procedură care a declarat mariajul nul. Ulterior, avocatul lui Troyer a declarat că acesta nu a fost nicio secundă căsătorit cu Gallen și că aceasta a inventat toată povestea, pentru a câștiga faimă.

Verne Troyer și soția lui de o zi, Genevieve Gallen

 
A fost crescut în doctrina anabaptisă a grupării religioase Amish, dar părinții săi au abandonat această credință. „Credința Amish are multe reguli, iar tatăl meu credea că mulți oameni care urmau această credință erau ipocriți, deoarece ei spuneau altora să nu facă anumite lucruri, ca mai apoi să le facă ei”, declara actorul, conform The Guardian.

Actorul avea o soră (Deborah) și un frate (Davon), însă niciunul nu a suferit de nanism (anomalie caracterizată prin creșterea insuficientă în înălțime, raportată la media vârstei).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My brother and I back when we both had hair! #throwbackthursday #throwback #tbt

A post shared by Verne Troyer (@vernetroyer) on


Era să moară încă de mic copil, din cauza unei infecții. Din cauza credinței Amish, familia lui nu deținea o mașină, ci o căruță cu cal. Părinții săi au ajuns la spital cu o mașină de împrumut, unde „micuțul” Verne s-a făcut bine.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies