În pădurile din România se fură ca-n codru! O anchetă Alex Dima, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!

În pădurile din România se fură ca-n codru! O anchetă Alex Dima, duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, Alex Dima, Ca-n codru,
Autor: Redactia
Data publicarii: 09 Noiembrie 2018
Data actualizare: 09 Noiembrie 2018
Jaful din pădurile patriei continuă, iar Alex Dima ne arată duminică seara la România, te iubesc! care sunt rezultatele hoției și lăcomiei. Încă ne tăiem pădurile cu o inconștiență criminală și, din păcate, nu prea punem nimic în loc. Cine sunt vinovații defrișărilor masive din ultimii ani, dar și cum ridică din umeri cei implicați direct în aceste povești vedem duminică, de la ora 18:00, la PRO TV.

„M-am întors în pădure și am aflat situații incredibile. De zece ani alerg prin pădurile noastre și încă mai găsesc situații care te lasă fără cuvinte, munți întregi lăsați fără pădure. Hoții au evoluat. Se fură cu acte, cu ajutorul autorităților, al celor care sunt plătiți să ne păzească pădurile. Sunt ajutați și de guvernanți care, în loc să se folosească de tehnologie în lupta cu hoții, au blocat aplicațiile care ne ajutau să le dăm de urmă. Mai mult, oameni care au girat dezastrul din pădure de-a lungul anilor se odihnesc acum în fotoliul de parlamentar. Emisiunea de duminică este un nou semnal de alarmă, un strigăt de ajutor și de mobilizare pentru a ne apăra dreptul la aer curat”, a spus Alex Dima.

Cum să cobori peste o mie de camioane încărcate cu lemn tăiat ilegal și nimeni să nu te vadă? - e o întrebare care-și primește răspuns duminică, de la ora 18:00, la România, te iubesc!, într-o anchetă uluitoare semnată Alex Dima.

Tu când ai spus ultima dată România, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmărite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies