In poza este o fetita adorabila, dar s-a transformat intr-o femeie sexy. Indiciu: este o artista celebra

In poza este o fetita adorabila, dar s-a transformat intr-o femeie sexy. Indiciu: este o artista celebra
Citeste mai mult despre: Sorana, A.S.I.A, fetita,
Data publicarii: 28 Aprilie 2015
Data actualizare: 28 Aprilie 2015
"Ia cu tine si inima mea" a fost unul dintre cele mai mari hit-uri din anii 2000, iar trupa A.S.I.A cea mai pe val formatie feminina din Romania. Talentate si frumoase, la vremea respectiva solistele erau adevarate modele pentru fetele din Romania.

Timpul a trecut, trupa A.S.I.A s-a despartit, insa cantaretele care au facut parte din ea vor ramane intotdeauna in memoria generatiei care facea coregrafii in fata blocului pe "Inima ta" si canta de mama focului "Garsoniera ta".

Sorana Mohamad, fosta componenta a trupei A.S.I.A., a pus punct mariajului ei in urma cu cateva luni. Motivul? Infildelitatea lui, se pare.

Sorana si Paul se stiau de cand erau doar doi copii, iar sentimentele dintre ei erau extrem de puternice. In vara anului trecut, au decis sa isi uneasca destinele, in prezenta a peste 250 de invitati. Pana acum, toata lumea ar fi jurat ca fericirea e stapana in casa lor si ca cei doi sunt cuplul ideal, scrie cancan.ro.

Dupa doar doi ani de mariaj, bruneta a decis sa puna punct casniciei cu Paul Moga, iar motivul pare a fi infidelitatea barbatului.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies