Premieră în România! SuperSpeed la PRO TV scoate pe străzile Bucureștiului mașini din colecția lui Țiriac

Premieră în România! SuperSpeed la PRO TV scoate pe străzile Bucureștiului mașini din colecția lui Țiriac
În premieră în România, SuperSpeed la PRO TV scoate pe străzile Bucureștiului mașini din colecția lui Țiriac!
Citeste mai mult despre: Superspeed, automobil, Ion Tiriac, masini,
Data publicarii: 24 Mai 2019
Data actualizare: 24 Mai 2019
Sâmbătă, la 10:30, echipa SuperSpeed la PRO TV va testa în premieră mașinile de colecție ale lui Ion Țiriac. Bratu și Giurgea vor scoate pe străzile din București două dintre cele mai frumoase mașini ale colecției sale fabuloase: Ferrari Testarossa și Lamborghini Diablo, care împreună sunt evaluate la aproximativ 300.000 de euro. 

Mașini care erau la putere în anii 1990 vor fi readuse într-o ediție cu totul specială pentru împătimiții de mașini. 

Ion Țiriac le-a spus lui Bratu și Giurgea, imediat după ce le-a dat cheile de la mașini: “Băieți, v-ați ales primele mașini, luați-le, mergeți cu ele. O singură rugăminte am: să nu le arătați cinci minute, faceți ceva mai lung, să vadă lumea cum trebuie”.

„Am avut atât de multe momente frumoase în cei 17 ani de când lucrez în presa auto... Însuși Ion Țiriac ne-a încredințat două dintre bijuteriile sale cele mai de preț. A fost cum ar spune Andra: piele de gâină, piele de gâină, piele de gâină! Pur și simplu asta a fost experiența vieții mele auto.”, a spus Tudor Bratu.

„Mașinile de la Țiriac Collection sunt niște obiecte de artă încărcate cu istorie, iar faptul că noi am avut ocazia să le aducem la viață ne-a făcut și pe noi să trăim. Și am trăit foarte intens și ne-am bucurat de fiecare moment.”, a continuat Costin Giurgea.

Sâmbăta aceasta, de la ora 10:30, Bratu și Giurgea vor sta de vorbă cu Ion Țiriac despre pasiunea pentru mașini, despre colecția fabuloasă de mașini pe care o deține la Otopeni, dar și despre industrie și viitor, numai la SuperSpeed la PRO TV.  
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies