In timp ce Miley Cyrus socheaza, sora ei mai mica impresioneaza. Cu ce gest a starnit Noah Cyrus admiratia tuturor

In timp ce Miley Cyrus socheaza, sora ei mai mica impresioneaza. Cu ce gest a starnit Noah Cyrus admiratia tuturor
Citeste mai mult despre: Miley Cyrus, Noah Cyrus,
Data publicarii: 27 Ianuarie 2014
Data actualizare: 27 Ianuarie 2014
In timp ce Miley Cyrus se evidentiaza prin aparitiile excentrice, sora sa mai mica reuseste sa atraga atentia intr-un sens pozitiv.

Noah Cyrus s-a alaturat campaniei organizate de PETA si PETA Kids care trage un semnal de alarma asupra abuzurilor la care sunt supuse animalele de la circ.

Intr-un clip postat pe internet, sora mai mica a lui Miley Cyrus a vorbit despre despre tratamentul agresiv si umilitor la care sunt supuse animalele de la companiile de circ si i-a rugat pe oficialii de la scoli sa nu mai organizeze excursii la spectacolele de circ.

"Stim cat de rau este sa fii batut, iar cei de la circ bat animalele in fiecare zi. Elefantii de la circuri sunt obligati sa faca diverse trucurii de antrenorii care ii bat si ii lovesc cu obiecte de metal", a spus Noah Cyrus. 

"Leii sunt biciuiti de catre antrenori atunci cand nu fac ce li se cere", a adaugat tanara de 14 ani. "Aveti puterea sa opriti aceasta cruzmine refuzand sa mergeti la spectacole si sa spuneti familiei si prietenilor de ce faceti asta", a mai spus Noah. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!