In "Twilight" a avut doar un rol episodic, dar se pregateste sa o detroneze pe Kristen Stewart. Cat de frumoasa este acum actrita care a interpretat-o pe vampirita Bree Tanner

In  Twilight  a avut doar un rol episodic, dar se pregateste sa o detroneze pe Kristen Stewart. Cat de frumoasa este acum actrita care a interpretat-o pe vampirita Bree Tanner
Citeste mai mult despre: Twilight, Bree Tanner, Kristen Stewart,
Data: 08 Ianuarie 2014
Jodelle Ferland este o actrita canadiana cunoscuta publicului american cu mult inainte de rolul Bree Tanner din "Eclipse"(2010), care i-a adus celebritatea mondiala.

In varsta de 19 ani, Jodelle si-a inceput cariera la frageda varsta de doar 2 ani, cand a aparut in primele reclame TV. La 4 ani a jucat in filmul de televiziune "Mermaid", care i-a adus si o nominalizare la premiile Emmy, Jodelle devenind cea mai tanara nominalizata din istoria premiilor, scrie perfecte.ro.

Au urmat o serie de aparitii in seriale celebre, precum Stargate Atlantis, Dark Angel, Stargate SG-1, Smallville sau Supernatural. La doar 12 ani uimea cinefilii din nou cu o aparitie de exceptie in horror-ul "Silent Hill", unde a jucat un rol dublu, interpret-o pe Sharon si pe Alessa. A mai jucat in filme celebre, precum "Case 39" sau "Good Luck Chuck".

In 2010 a interpretat-o pe vampirita Bree Tanner in cel de-al treilea film al seriei, "Eclipse". "De obicei citesc scenariul inainte sa accept un rol, dar pe acesta nu l-am citit. E vorba despre <Twilight>, asa ca bineinteles o sa-l accept", a declarat ea atunci pentru "The Vancouver Sun".

Chiar daca in celebrul film a avut doar un rol episodic si n-a primit rolul principal din "The Hunger Games", cum s-a preconizat la momentul respectiv", viitorul ei la Hollywood suna foarte bine.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO