In ultima editie O-la-la se vor "razboi" fosti concurenti de la "Dansez pentru tine"

In ultima editie O-la-la se vor razboi fosti concurenti de la Dansez pentru tine
Citeste mai mult despre: Adriela Morar, Dansez pentru tine, Olala,
Data: 29 Aprilie 2009
Sambata, 2 mai, de la 20.30, la Pro Tv, emisiunea \"O-la-la\" va avea o editie speciala, ultima din acest sezon, ai carei concurenti sunt sase persoane care au castigat deja dragostea si sustinerea telespectatorilor la \"Dansez pentru tine\".

Fosti concurenti in competitia visurilor, oameni care au luptat in pasi de dans si au reusit sa implineasca visul unei persoane dragi vin sambata la “O-la-la” sa ajute si ei la randul lor pe cineva aflat la nevoie. Alexandra Seles, fosta partenera a lui Marius Nedelcu, Bogdan Boanta, fost partener al Laurei Cosoi, acum dansator si coregraf la emisiunea “Dansez pentru tine”, Mihai Botezat, absolventul de teologie plin de umor care a luptat pentru o scoala noua, Petrisor Ruge, partenerul Andreei Balan din emisiune, dar si de la concertele artistei, Adriela Morar, fosta partenera a lui Smiley si Andrei Stefan, castigatorul editiei trecute a emisiunii, toti vin la O-la-la sa se lupte in versuri pentru marele premiu de 25 000 de lei care va fi donat unui caz din emisiunea “Dansez pentru tine”.

Toata lumea ii cunoaste si ii iubeste mai ales pentru felul in care danseaza, insa la “O-la-la” coregrafiile sunt doar apreciate, nu si punctate. Asa ca, cei 6 dansatori de vis se mobilizeaza sa-si aminteasca mii de versuri pentru a se distra, dar si pentru a castiga marele premiu in scop nobil. Rasete, glume, piruete, chef si voie-buna vor domni la “petrecerea” O-la-la cu fostii concurenti de la “Dansez pentru tine”. Spre deliciul publicului, lui Mihai Botezat ii revin multe piese de pahar pe care le canta cu mult patos si cu mult drag. Explicatia vine chiar de al Mihai care recunoaste: “Doua lucruri ma fac sa uit de suparare: damigeana cand e plina si femeia cand e ...goala”.

In aplauzele spectatorilor, simpaticii concurenti mai suplinesc versurile uitate cu cate un pasa de salsa, refrenul putin incurcat cu un zambet dulce, insa lupta dintre ei este apriga si cu un scop precis, chiar daca se desfasoara cu zambetul pe buze. Cu totii se intristeaza cand constata ca la O-la-la nu se canta doar hiturile ultimilor ani, ci si piese vechi ale unor artisti clasici precum Anda Calugareanu, Zavaidoc, Gica Petrescu, Dan Spataru, Semnal M, Margareta Paslaru. Pentru ca efortul lor de memorie sa nu fie prea mare, concurentii vor avea parte si de muzica proaspata semnata de O-zone, Hi-Q, Desperado sau Stefan Banica. Testul suprem pe care toti il trec cu nota 10 este chiar piesa “Dansez pentru tine” a lui Stefan Banica pe care cei 6 concurenti garanteaza ca o  stiu vers cu vers si in somnul cel mai adanc.
 

FULLSCREEN
In ultima editie O-la-la se vor "razboi" fosti concurenti de la "Dansez pentru tine"
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO