In urma cu 40 de ani a vandut tot ce avea si a calatorit 10.000 km pentru a-si revedea marea iubire

In urma cu 40 de ani a vandut tot ce avea si a calatorit 10.000 km pentru a-si revedea marea iubire
Citeste mai mult despre: iubire adevarata, bicicleta, calatorit,
Data: 29 Mai 2018
O frumoasa iubire de dragoste a inceput acum mai bine de 40 de ani, intre un artist indian si o femeie de origine suedeza.

Pradyumna Kumar Mahanandia s-a nascut intr-un orasel uitat de lume din India in 1949. Astrologii i-au prezis lui Kumar la nastere ca se va casatori cu o cantareata care detine o padure si este nascuta sub semnul taurului. Kumar a declarat intr-un interviu: “Am crezut inca de la inceput ce mi s-a spus. Stiu ca toate lucrurile sunt planificate pe planeta.”

Povestea de dragoste a indianului cu femeia de origine suedeza a inceput pe 17 decembrie 1975, cand a cunoscut-o pe Charlotte Von Schedvin. Aceasta era in vacanta in India si i-a cerut artistului  sa-i faca un portret. Barbatul a afirmat: “Ochii ei erau atat de albastri si mari, incat simteam ca nu se uita la mine, ci in mine, ca si cum ar fi avut raze X. Nu am putut sa desenez din cauza emotiilor, era femeia visurilor mele. Am chemat-o si in ziua urmatoare. A venit de trei ori si i-am facut 3 portrete.”


Sursa: BoredPanda 

In timp ce desena, Kumar a aflat ca Charlotte era nascuta sub semnul zodiacal al taurului, ca detine o padure si canta la flaut, iar in acel moment, barbatul a stiut ca ea este aleasa si ceea ce i-a prezis astrologul chiar se adeverise. Kumar i-a marturisit lui Charlotte  previziunea filozofului, spunandu-i: “Vei fi sotia mea, am fost destinati sa ne intalnim.”

Charlotte avea doar 19 ani in acea perioada si a fost speriata de confesiunile artistului, insa a decis sa-i dea o sansa si astfel, cei doi au petrecut 2 saptamani impreuna pana cand femeia s-a intros in Suedia.


Sursa: BoredPanda 

La diferenta de un an jumatate, dupa ce Charlotte a plecat, artistul si-a vandut toate lucrurile si a cumparat o bicicleta cu care sa calatoreasca 10000 km pana la marea sa iubire: “Cel mai mare obstacol au fost doar gandurile mele, fricile.”

Povestea are un final fericit, iar cei doi indragostiti s-au casatorit in urma cu mai bine de 40 de ani si au crescut doi copii impreuna.


Sursa: BoredPanda 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO