In urma cu un an nici nu se cunosteau, dar acum sunt deja logoditi. Povestea de dragoste a acestor tineri este geniala

In urma cu un an nici nu se cunosteau, dar acum sunt deja logoditi. Povestea de dragoste a acestor tineri este geniala
Citeste mai mult despre: poveste de dragoste, tineri,
Data: 12 Ianuarie 2016
Heather Krueger si Chris Dempsey sunt doi tineri din Illinois care se potrivesc atat de bine incat ai putea sa spui oricand ca destinul a decis sa ii intalneasca atunci cand aveau nevoie mai mare unul de celalalt.

Totul a inceput in luna ianuarie a anului 2015 cand Chris a auzit un coleg de munca care vorbea despre un membru al familiei sale care avea nevoie de un donator de ficat. Persoana despre care era vorba este chiar Heather, care a fost diagnoticata cu o boala si care avea nevoie neaparata de un transplant pentru a ramane in viata.

Fara sa ezite vreo secunda si fara sa o vada vreodata pe Heather, Chris a mers sa isi faca analizele si a vrut sa o ajute pe Heather. 

"Chris m-a sunat si mi-a spus ca testele au iesit bine si ca el este donatorul meu", a marturisit tanara. Desi amandoi au petrecut ore bune in sala de operatie, jumatate din ficatul lui Chris a ajuns la Heather. Perioada urmatoare au petrecut-o impreuna, iar mai apoi a venit si momentul in care si-au dus relatia la un alt nivel.

Dupa ce a planuit o cerere in casatorie ca la carte, Chris i-a pus marea intrebare lui Heather, iar raspunsul a fost "DA". Starea de sanatate a celor doi iubiti este buna in acest moment si sunt ocupati cu pregatirea nuntii de anul acesta, din luna octombrie.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO