In weekend la Pro TV: ASTAZI, "Transformers:Razboiul lor in lumea noastra", de la 20:30

In weekend la Pro TV: ASTAZI, Transformers:Razboiul lor in lumea noastra , de la 20:30
Citeste mai mult despre: filme, weekend,
Data publicarii: 01 Iulie 2017
Data actualizare: 02 Iulie 2017
Cele mai bune filme sunt la Pro TV!

Sambata, "Sarutul dragonului", de la 20:30!

Regia: Chris Nahon

Cu: Jet Li

Gen film: Actiune

Un agent secret din Hong-Kong soseste la Paris. In aceeasi seara, trebuie sa ia parte la o misiune care consta in urmarirea unui inalt demnitar chinez suspectat de coruptie si prinderea acestuia in flagrant delict. Insa demnitarul este ucis, iar responsabilitatea crimei cade asupra eroului nostru.

Astfel, el se trezeste prins in capcana unui oras pe care nu-l cunoaste si va trebui sa lupte din toate puterile pentru a-si dovedi nevinovatia.

Duminica, "Transformers:Razboiul lor in lumea noastra", de la 20:30

Regia: Michael Bay

Cu: Jon Voight, Megan Fox, Shia LaBeouf, Bernie Mac

Gen film: Actiune

De secole doua rase de roboti - Autoboti si Decepticoni - se lupta avand drept miza a razboiului soarta Universului. Atunci cand campul de bataie ajunge sa fie Pamantul, elementul surpriza care poate decide soarta razboiului se afla in mana lui Sam Witwicky (Shia LaBoeuf).

Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: 'victoria cere sacrificii'.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies