In aceasta seara, de la 20.30, la ProTV - "Inima neinfricata", un super film cu Mel Gibson

Citeste mai mult despre: Mel Gibson, film de weekend,
Data: 14 Iunie 2014

Sambata, 14 iunie, de la 20:30

Citește și

Film: Animalul

Titlu original: The Animal

Productie: SUA, 2001

Regia: Luke Greenfield

Cu: Adam Sandler, Rob Schneider, Edward Asner, Brianna Brown, John C. McGinley, Colleen Haskell, Scott Wilson, Norm MacDonald

Gen: Comedie

Marvin Mange (ROB SCHNEIDER), va avea in curand forta unui leu, agilitatea unui cimpanzeu si afectiunea unei… capre? Viata lui va deveni o adevarata gradina zoologica datorita uni experiment straniu care il va face sa o ia alaturi cu drumul.

Functionar la registratura unei sectii de politie, Marvin viseaza sa ajunga un politist in toata regula ca tatal sau, tot ce trebuie sa faca este sa treaca testul de rezistenta fizica. 

Duminica, 15 iunie, de la 20:30

Film: Inima neinfricata

Titlu original: Braveheart

Productie: SUA, 1995

Regia: Mel Gibson

Cu:Mel Gibson, Sophie Marceau, Catherine McCormack, Brian Cox, Tommy Flanagan, Brendan Gleeson, Angus Macfadyen

Gen: Actiune

Mel Gibson, mult timp perceput ca un sex-simbol al filmelor de superactiune, isi dovedeste calitatea de regizor de exceptie in acest film de mare succes, rasfatat al premiilor Oscar in 1996, ce are drept subiect lupta patriotilor scotieni impotriva opresorilor englezi. 

Bataliile dintre scotieni si englezi sunt grandioase si spectaculoase in aceasta productie, efortul cu care ele au fost reconstituite fiind rasplatit pe deplin. Pentru acest film, Mel Gibson a primit Oscarul pentru regie in 1995. Filmul Inima neinfricata a mai primit in acelasi an premiul Oscar pentru cel mai bun film, cea mai buna imagine, cel mai bun machiaj si efecte sonore, primind nominalizari la alte cinci categorii. 

FULLSCREEN
In weekend la ProTV: Sambata, nu rata "Animalul", iar duminica seara -"Inima neinfricata", un super film cu Mel Gibson
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies