Înainte să dea faliment, Jamie Oliver își plătea singur  un salariu de 5 milioane de lire sterline

Înainte să dea faliment, Jamie Oliver își plătea singur  un salariu de 5 milioane de lire sterline
Citeste mai mult despre: Jamie Oliver, salariu,
Data: 01 Octombrie 2019
  Anul trecut, cu câteva zile înainte ca afacerea sa cu restaurante să colapseze și 1000 de oameni să-și piardă slujba, Jamie Oliver își plătea un salariu de 5,2 milioane de lire sterline. 

Toate restaurantele lui Jamie Oliver, mai puțin trei, au intrat în insolvență în luna mai, 1000 de angajați rămânând pe drumuri, iar creditorii confruntându-se cu pierderi de 83 de milioane de lire sterline.

Citește și. Jamie Oliver: ”Nu mai am bani”. Cum a pierdut celebrul chef 12,7 milioane de lire sterline

Cu toate acestea, celebrul chef primea de la Jamie Oliver Group un salariu de 5,2 milioane de lire sterline, mai puțin cu 3 milioane față de anul 2017.

Jamie, care este tatăl a cinci copii, a descris experiența de a-și pierde imperiul său gourmet drept: ”Foarte, foarte dureroasă. Este o parte a vieții mele la care muncesc de 20 de ani. Evident, a fost dur, dar nu am niciun regret. Am făcut tot ce mi-a stat în puteri. Am creat ceva de-a dreptul magic, am făcut lucruri uimitoare, am angajat o mulțime de oameni, am cumpărat doar de la producători de bună credință”. 

”Am reușit, le-am luat fața tuturor și apoi, știți voi. Nu am putut să fac să reziste pentru mult timp și sunt un milion de motive, pe care le-am menționat de un milion de ori, asta a fost provocarea, dar de data asta am pierdut. Ceea ce mi s-a întâmplat mie nu a fost un caz unic - se întâmplă cu afacerile mici, medii și mari din toată țara”, a mai spus Jamie Oliver.

În momentul în care imperiul său cu restaurante a colapsat, Jamie a trimis un email angajaților său, în care i-a informat că afacerea a intrat în insolvență, dar că salariul tuturor va fi plătit la timp.

Vezi și: Reteta Fettuccini cu sunca si ciuperci

FULLSCREEN
Înainte să dea faliment, Jamie Oliver își plătea singur  un salariu de 5 milioane de lire sterline
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies