Inca de la varste fragede au avut lumea la picioare. 5 copii-vedeta care au dat cu piciorul la tot si s-au autodistrus

Inca de la varste fragede au avut lumea la picioare. 5 copii-vedeta care au dat cu piciorul la tot si s-au autodistrus
Data: 30 Martie 2013
Multi dintre copiii de la Hollywood care au dat de faima timpuriu au ajuns astazi internati in clinici de dezintoxicare si se lupta cu alcoolul.

1. Macaulay Culkin

Baietelul blond, cu fata de ingeras, a devenit favoritul Hollywood-ului in anii '90, dupa succesul comediei "Home Alone". Dupa ce s-a retras din actorie, la doar 14 ani, s-a zvonit ca Macaulay ar fi dependent de droguri, iar in 2004 a fost arestat pentru posesie de marijuana.

In prezent, fostul copil vedeta se recomanda ca artist plastic si, probabil, inca incearca sa-si gaseasca echilibrul in viata.

2. Lindsay Lohan

Lindsay si-a inceput cariera la varsta de 3 ani ca model si a devenit celebra in intreaga lume la 11 ani, odata cu lansarea comediei "The Parent Trap".

Au urmat o serie de filme la fel de memorabile, dar si o serie de arestari. Lindsay a fost arestata in ultimii ani pentru motive dintre cele mai diverse, de la conducere in stare de ebrietate, pana la talharie sau atac la persoana.

3. Britney Spears

Ca multe alte vedete americane de varsta ei, Britney a aparut pentru prima data in celebra emisiune a canalului Disney, "The Mickey Mouse Club".

A urmat o cariera de succes ca si cantareata, cu milioane de discuri vandute in intreaga lume si concerte cu stadioane pline. In ultimii ani, insa, vedeta e mai putin cunoscuta pentru calitatile sale de entertainer si mai mult pentru scandalurile in care este implicata: reabilitare, pierderea custodiei asupra copiilor ei, radare publica in cap, silueta scapata de sub control - Printesa Pop le-a bifat pe toate.

Citeste restul articolului pe perfecte.ro

FULLSCREEN
Inca de la varste fragede au avut lumea la picioare. 5 copii-vedete care au dat cu piciorul la tot si s-au autodistrus
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO