Închis pentru viol, comediantul Bill Cosby și-a tapetat pereții celulei cu postere cu Meghan Markle

Închis pentru viol, comediantul Bill Cosby și-a tapetat pereții celulei cu postere cu Meghan Markle
Citeste mai mult despre: Bill Cosby, inchisoare, Meghan Markle, viol,
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 06 Iunie 2019
Data actualizare: 06 Iunie 2019
Bill Cosby șochează și din închisoare. Comediantul, încarcerat în luna septembrie a anului trecut sub acuzația de viol, a cerut să i se aducă în celulă postere cu actrițe și cântărețe.

Cei mai mulți deținuți vor arme și droguri în celule, nu și Bill Cosby. Actorul de 81 de ani ispășește o sentință de cel puțin trei ani de închisoare pentru acuzațiile de viol lansate de baschetabalista Andrea Constand în anul 2004. Conform unor surse citate de publicația Radar Online, Bill Cosby a cerut postere cu actrițele lui preferate pentru a-și tapeta pereții celulei.

Posterele sunt cu Meghan Markle, Megan Fox și Kris Jenner, conform unui fost deținut care a vorbit cu publicația menționată.

Domnul Cosby i-a cerut unui coleg deținut să-l ajute să obțină fotografii sau alte lucrări de artă pentru a aduce la viață dormitorul lui. De obicei, deținuții cer arme, electronice și droguri, așa că solicitarea a fost ușor de onorat”, spune sursa citată.

Meghan Markle. FOTO: Getty Images

„Bugs (numele unui alt dețiunt – n.n.) i-a dat postere cu vedete precum Beyonce, Meghan Markle și Kris Jenner. Chiar îi place de Meghan Markle, dar e supărat pe ea că s-a căsătorit cu Harry”, spune o altă sursă.

Bill Cosby, condamnat pentru viol

În 25 septembrie 2018, starul celebrului serial de televiziune Bill Cosby Show a fost încarcerat la Penitenciarul SCI Phoenix din Pennsylvania, unul dintre penitenciarele de maximă siguranță din SUA.

Cosby, „deținutul NN7687”, și-a făcut prieteni celebri în penitenciar: un lider al traficanților de droguri și capul unei rețele de spărgători.

Andrea Constand. FOTO: Getty Images

Actorul a fost condamnat la o pedeapsă încadrată între trei și zece ani de închisoare, pentru drogarea și violarea baschetbalistei Andrea Constand în anul 2004. Prezentă la audierile de la tribunal, aceasta a mărturisit că acuzatul i-a administrat, fără voia ei, niște pastile care au anesteziat-o aproape complet, împiedicând-o să se împotrivească violului.

Pedeapsa de 3 până la 10 ani de închisoare înseamnă că Bill Cosby va petrece cel puțin 3 ani după gratii fără dreptul la eliberare condiționată. După cei trei ani, Cosby poate apărea în fața unei comisii care poate lua în discuție eliberarea condiționată sau schimbarea tipului de detenție.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies