Incredibil. Angelina Jolie și-a dezmoștenit cinci dintre cei șase copii. Cui lasă toată averea

Incredibil. Angelina Jolie și-a dezmoștenit cinci dintre cei șase copii. Cui lasă toată averea
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Aprilie 2019
O publicație de peste Ocean aruncă bomba în interiorul fostei familii Jolie-Pitt. Actrița vrea să lase toată averea, estimată la 116 milioane de dolari, unui singur copil.

Surse din anturajul Angelinei Jolie au declarat pentru Radar Online că actrița s-a decis să lase toată avuția fiului ei Maddox, în vârstă de 17 ani. Vestea l-a revoltat la culme pe fostul ei soț, starul Brad Pitt, notează publicația.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii, dintre care trei naturali și trei înfiați, însă din motive încă necunoscute actrița îl favorizează pe „răsfățatul familiei”, Maddox.

„Brad este furios și s-a trezit cu mâinile legate de mișcarea lui Angie. Într-un final, se pare că au ajuns la un soi de compromis în ceea ce privește divorțul. Dar este orbit de dezordinea provocată în legătură cu Maddox”, spun sursele publicației.

FOTO: Getty Images

Mai mult, actrița a depus acte la tribunal prin care cere să revină la numele de fată, chiar dacă divorțul de Brad Pitt nu s-a încheiat încă. 

Angelina Jolie a dezvoltat un imperiu financiar începând cu 2014, când a fondat compania de producții cinematografice Jolie Pas.

Citește și: Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, ar urma un tratament de schimbare de sex

Conform surselor presei din SUA, Maddox, pe care Angelina l-a adoptat din Cambodgia, va prelua afacerea cu filme a mamei lui. De altfel, Maddox a fost numit director executiv al peliculei First They Killed My Father, produsă de Angelina Jolie, pe când avea 15 ani. Filmul spune povestea regimului comunist al kmerilor roșii din Cambodgia.

Angelina Jolie și Maddox. FOTO: Getty Images

Motivul pentru care Angelina ar fi atât de protectoare cu fiul ei de 17 ani poate fi acela că Maddox i-a luat apărarea pe durata divorțului.

Brad Pitt nu a avut o relație prea bună cu fiul lui. Conflictul dintre cei doi s-a adâncit în 2016, când Pitt l-ar fi lovit pe Maddox în avion, în timpul unui zbor din Franța spre SUA. O anchetă demarată de Direcția de Protecția Copilului Los Angeles nu a reușit să facă lumină în acest caz.

Angelina Jolie și Brad Pitt mai au cinci copii împreună: Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Knox și Vivienne (10 ani).

FULLSCREEN
Incredibil. Angelina Jolie și-a dezmoștenit cinci dintre cei șase copii. Cui lasă toată averea
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO