Incredibil: Brad Pitt pare cu 20 de ani mai tânăr la Globurile de Aur! Toată lumea a vrut să își facă poze cu el

Incredibil: Brad Pitt pare cu 20 de ani mai tânăr la Globurile de Aur! Toată lumea a vrut să își facă poze cu el
Citeste mai mult despre: Brad Pitt, Globurile de Aur,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 11 Ianuarie 2023
Data actualizare: 11 Ianuarie 2023
La 59 de ani, Brad Pitt pare un bărbat de abia trecut de 40! Actorul nu încetează să uimească cu look-ul său mereu fresh. Aceasta a atras toate privirile la ediția din acest an a Globurilor de Aur.

Îmbrăcat la patru ace, cu un zâmbet strălucitor demn de reclamele la pastă de dinți, cu fața suspect de netedă pentru 59 de ani, Brad Pitt a atras o mulțime de priviri asupra lui. Nu este prima oară când actorul impresionează cu look-ul lui nefiresc de tânăr la Globurile de Aur.

În urmă cu 7 ani, Brad a stranit la fel de multe controverse când și-a făcut apartia la eveniment.

Actorul a fost în formă maximă, a zâmbit non stop și nu a refuzat pe nimeni la poze. Vedetele au făcut coadă în jurul lui pentru a se fotografia cu el :) 

Brad Pitt nu și-a adus și noua iubita la decernarea Globurilor de Aur. La 59 de ani, Brad Pitt este din nou îndrăgostit. Actorul se întâlnește de ceva vreme cu Ines de Ramon. În vârstă de 29 de ani, Ines este fosta soție a actorului Paul Wesley, cu are a fost căsătorită timp de trei ani și de care s-a despărțit în 2022. 

De Ramon a absolvit Universitatea din Geneva în 2013  și are o diplomă de licență în administrarea afacerilor. Ea deține, de asemenea, certificări în nutriție, obținute de la Institutul pentru Nutriție Integrativă. Cu toate acestea, cea mai mare parte a experienței profesionale a lui de Ramon a fost în industria bijuteriilor.

Sursa foto: GETTY IMAGESVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!