INCREDIBIL! Ce se intampla la doar o luna dupa moartea celui mai temut mafiot din lume!

12 Decembrie 2017, 11:40

INCREDIBIL! Ce se intampla la doar o luna dupa moartea celui mai temut mafiot din lume!
Celebrul Toto Riina a murit in urma cu o luna.

Toto Riina este fara doar si poate cel mai temut mafiot din toate timpurile. Acesta e responsabil pentru moartea a sute de persoane de-a lungul ultimilor 40 de ani, unele surse mentionand chiar mii de morti pe lista acestuia.

Sicilianul era poreclit "Bestia" pentru ca nu respecta deloc regulile clasice ale mafiei, omorand inclusiv copii si femei pentru a-si atinge scopul. Atat de cunoscut a fost Riina incat seria Nasul (The Godfather) a fost inspirata din viata acestuia.

Luna trecuta, Toto Riina a murit de cancer in inchisoare, iar lumea interlopa din Italia a suferit un adevarat soc, mai ales ca s-a creat un imens vid de putere odata cu disparitia acestuia.

La doar o luna de la moartea lui Toto Riina, fiica fostului sef al mafiei face un anunt socant. Aceasta a lansat ... cafeaua cu numele tatalui sau, "Caffe Zu Totto". Nimic deosebit pana aici, insa cum dezvaluie presa din Italia, cafeaua e noua metoda a mafiotilor de a lua bani cu forta de la barurile din Italia.

Acestia le vand "legal" cafea barurilor, insa la preturi mai mari decat in mod nornal, si de multe ori cantitati obligatorii, astfel incat e greu sa fie prinsi de politisti. Astfel, mafiotii ajung sa vanda cafea de 20.000 de euro pe luna unor baruri din Calabria sau Napoli, profiturile fiind imense avand in vedere ca sunt mii de baruri in sudul Italiei.

Fiica lui Toto Riina intra astfel pe piata mafiei cafelei la doar o luna de la moartea tatalui sau, profitand de numele lui Toto Riina pentru a crea un brand de cafea "de nerefuzat". Cei care au ramas sa conduca familia mafiota in urma tatalui sau vor profita de numele lui Toto Riina pentru a forta barurile din sudul Italiei sa plateasca pentru cafeaua "Caffe Zu Totto".
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO