Incredibil cum arată mama miliardarului Elon Musk la 73 de ani, deși a avut o viață plină de greutăți

Incredibil cum arată mama miliardarului Elon Musk la 73 de ani, deși a avut o viață plină de greutăți
Citeste mai mult despre: Elon Musk, mama Elon Musk, Maye Musk,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 12 Mai 2021
Data actualizare: 12 Mai 2021
Maye Musk a avut recent o apariție surpriză alături de fiul său, Elon Musk, în cadrul celebrei emisiuni Saturday Night Live, iar internauții au fost uimiți de cât de bine arată mama miliardarului.

La 73 de ani, mama lui Elon Musk nu are cum să treacă neobservată. Mai mult, bunicuța Maye este topmodel internațional și are agenda plină. Maye face ședințe foto pentru cele mai prestigioase reviste de modă din lume, defilează pe catwalk sau apare în campanii publicitare pentru brand-uri de top.

Anul trecut, mama lui Elon Musk a fost apariția serii la o prezentare de modă organizată de Philip Plein. Maye a apărut și într-unul din videoclipurile lui Beyonce. 

Maye este plină de viață, are un look fresh, un zâmbet molipsitor și bun gust în materie de haine. Nu de puține ori a stat la brațul fiului său și a strălucit pe covorul roșu la diverse evenimente. 

După viața frumoasei Maye Musk s-ar putea face și un film. Femeia s-a născut în Regina, Canada, și și-a început cariera de model la 15 ani. Mama lui Elon Musk a studiat nutriția, iar la 21 de ani a devenit dietetician. Studiile le-a făcut în Africa de Sud, acolo unde l-a cunoscut pe inginerul Errol Musk, cel căruia i-a dăruit trei copii: pe Elon, Kimbal și Tosca.

Maye și Errol au divorțat după 9 ani, perioadă în care mama lui Elon a înfruntat bătăi și greutăți. A rămas să-și crească singură cei trei copii și a povestit cât de greu i-a fost în cartea “A woman makes a plan”. Maye spune că nu aveau niciun ban, însă copiii ei nu au simțit nicio lipsă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Femeia are toate motivele să fie mândră de odraslele sale. Elon Musk a devenit unul dintre cei mai bogați oameni ai Planetei. Kimbal are o afacere de succes în domeniul Horeca, iar Tosca este regizoare de film.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Maye Musk este foarte activă și pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de aproape jumătate de milion de oameni. Ea postează des fotografii de la evenimentele la care participă sau de la ședințele foto, iar internauții o felicită pentru felul în care arată.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)


Fotografii: Getty Images/ Instagram Maye Musk

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Lapte de pasăre


 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies