Incredibil! Povestea a doi gemeni care au murit in aceeasi zi, din aceeasi cauza!

Incredibil! Povestea a doi gemeni care au murit in aceeasi zi, din aceeasi cauza!
Citeste mai mult despre: gemeni, calugar, poveste,
Data: 04 Iunie 2011
Julian si Adrian Riester s-au nascut in urma cu 92 de ani in S.U.A si au murit la cateva ore diferenta, dupa ani in care au facut aproape totul impreuna.

Cei doi gemeni au fost calugari in Ordinul Romano Catolic si erau foarte iubiti de toata lumea. In ultimii ani au lucrat impreuna la St. Bonaventure University unde se ocupau cu ingrijirea gradinilor sau faceau tamplarie.

Julian si Adrian Riester s-au nascut in 1919 intr-o familie numeroasa in care mai erau deja 5 fete. Unul dintre ei povestea ca tatal lor, de profesie medic, s-a rugat foarte mult la Dumnezeu sa-i dea un baiat si se pare ca dorinta i s-a indeplinit, dar dublu, pentru ca au venit ei pe lume.

Dupa ce au terminat Institutul Joseph Collegiate au vrut sa se inroleze in armata dar au fost respinsi pentru ca unul avea o problema la ochiul stang si altul la ochiul drept. Singurul lucru pe care nu l-au realizat impreuna a fost primirea in misiunea calugarilor Holy Name Province. Unul a fost primit in 1951 si altul in 1956.

Cei doi nu au spus nicioadata care dintre ei s-a nascut primul, dar cu siguranta Julian a parasit primul lumea aceasta in dimineata de miercuri in timp ce Adrian a murit seara. Amandoi au murit in urma unui infarct.
 
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO